ארבל יקירי

אני היא

New member
ארבל יקירי../images/Emo57.gif

כבוגרת פורום חטאים, מתוודעת מעת לעת אל פורומים נוספים. אני חייבת לציין שבימי חלדי והם רבים כאן, עוקבת מקרוב אחר הפורום שלך, גם אם בהחבא. הרשה לי ולו רק פעם אחת תהא זו להסיר בפניך את הכובע על פרי עמלך. למרות הזמן הרב, שהפורום קיים, למרות שהכל כבר נאמר, עדיין כאשר אני כאן, הכל כה קסום כה חדש ומבטיח. כמו כן הרשה לי להביע הערכתי הכנה גם למשתתפי הפורום, אשר כתיבתם איכותית ו נ ה ד ר ת. אז בזכותך ארבל בזכות כשרונך ובזכות מה שהנך המיטב בוחר להיות כאן, תפוז יוצאת נשכרת ואנו הגולשים כמובן. יישר כוחך ממני בתקווה שתדע כי אני היא

../images/Emo9.gif להקיץ ממנוחת אחה"צ בשבת קסומה

...כוס הקפה ביד, לפתוח המחשב ולמצוא הודעה שכזאת... זה מחמם את הלב, זה מצית את המוזה, זה מנפח את האגו, זה מרגש בנשמה. אולי את אותו מלאך דאגני ושומר מירושלים בעל הנשמה העדינה והרגישה ואולי את מישהי אחרת בעלת נשמה לא פחותה מזו שלה, אבל זה בכלל לא משנה לצורך הערכת והוקרת מילותייך, ולצורך הבעת תודתי בשמי ובשם חברי הפורו , שאכן יוצרים איכותיים ונהדרים הינם ורבים מהם גם אנשים ונשים יקרים. אם את המלאך הירושלמי שתיקייתה בפורום, חבל שאינך מזדהה ולפחות הייתי מחזיר לך כגמולך , מביא מיצירותייך, מפנה הקוראים לתיקייתך שידעו מי היא זו שברכה אותם. אם אכן זו את, ולא מזמן פגשתיך על הנט במקום אחר, הרי קבלתי הבטחתך שתשובי לכאן לא רק כדי לעקוב אלא היות שותפה ראוייה ביצירה ובהווי. אולי המפגש הקרב ובא ב-25/7 הינו עילה לבצע ´קאמבק´? תחשבי על זה.... ושוב, תודה מעומק הלב גם אם את ´היא´ וגם את אחרת.

ארבל יקירי......./images/Emo57.gif

למה קמסן ????? אופו כוס הקפה שלי ?
ג´מני ת´עוררתי ורוצה קפה....
אז בבקשה להכניס חזה פנימה ולהכין
+ 2 סוכר

להיפראקטיביות לא מומלץ קפה!../images/Emo6.gif

מה שלום יפייפית הדרום אשר הרהורי חטא אליה בחלום לא מאפשרים לי כלל לישון רק חלום רודף חלום, מה את חושבת שאני שמשון הגיבור שיכול רק ´לגמור´ ו´לגמור´ סביב השעון- בלי לנשום רק עלייך לזמום? זה למה נצרכתי לקפה- אבל מה לך ולמשקה הזה?

../images/Emo171.gif

יפה לי הזר נכון ...... <אתה ביקשת את זה !> תביא תוכנה אחרת
יפהההה שיפצת כאן לאחר השריפה של אתמול
<ההודאה הזאת לא נחשבת בבית משפט
> בוא שכב רגע על הספפה........ <מה זה ? "נאמנות כלפייך?>
<מזה ? "כלפיי תחושותייך>
<שעת ניתוח 200$> <קבלה תינתן ביציאה>

את כאן?- חשבתי בטוקיו ...

לבושה בקימונו ועסוקה עם איברו, מוצצת לשדו (לא לבלוע!) נועצת צפורנייך בבשרו חווה אורגזמות מהממות ומשחזרת לנו ההרפתקאות...
קפה אגיש לך ברצון כאתנן להמשך השירון.... חחחחחחה

princess lis

New member
כאן../images/Emo70.gif...לרגלי הכרמל../images/Emo150.gif../images/Emo88.gif

לבושה בג´ינס שולפת אקדח להכניס לזה שיגיש
פושר כמו פיש סוכריה על מקל מוצצת את דינו כעת חורצת אך איזה שפל איברו מפחד נופל.

אני היא

New member
../images/Emo141.gifיקירי ארבל../images/Emo141.gif

תחושת הבטן שלך לא הטעת אותך לשמחתי. אוהבת

יאאאאאאאאאאא../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ידעתיייייייייייייי..... ומה עם תפילתי בקשר למעורבותך? התרשי לי להביא מיצירותייך? אחת לפחות כאן ועכשיו לצרף? מה דעתך למפגש להגיע?- הרי הנפשות לך מוכרות? תגידי רק כן...שיט, אני מתרגש

../images/Emo123.gif../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo11.gif../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif../images/Emo153.gif../images/Emo46.gif

ממתי אני רגועה תגיד לי ??????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחח ח ראית איזה אמפי תיאטרון בניתי?

ואני אבנה לך בית...../images/Emo9.gif

לא רוצה אמפיתיאטרון....רוצה פרטיות לא רוצה קומדיה בחלום...רוצה אינטימיות לא רוצה עלייך לחלום....רוצה מציאות לא רוצה בגללך לסבול....רוצה אופטימיות לא רוצה להיות כמו כולם...רוצה להיות המיוחד לא רוצה להיות בצד......רוצה להיות במרכז. איך אומרים אצלך באמפיתיטרון?- במקום הכי טוב באמצע חייך.

../images/Emo150.gif

הרמתי ידיים אין לך תקנה.... <אבל....לא רק בגלל זה הרמתי ידיים> <יש מישו עם אקדח לגב שלי
>

למעלה