אקטוס איפה אני משיג ת'ספר האחרון של אקטוס? אפרופו, מישהו כבר הספיק לקרוא אותו?
M moshikgulst New member 24/3/04 #1 אקטוס איפה אני משיג ת'ספר האחרון של אקטוס? אפרופו, מישהו כבר הספיק לקרוא אותו?
A amitais New member 24/3/04 #2 באוזן השלישית בשינקין או ישירות מהיוצרים באירוע שהם עורכים בתרצה 17 (מאחורי תיאטרון נוגה ביפו) ב-17.4.
באוזן השלישית בשינקין או ישירות מהיוצרים באירוע שהם עורכים בתרצה 17 (מאחורי תיאטרון נוגה ביפו) ב-17.4.
Y ykonijn New member 24/3/04 #3 הספר האחרון של אקטוס ניתן להשיג אותו אצלנו! (סוף סוף ובשעה טובה התחלנו להחזיק את הדברים שלהם).
J JaneLame New member 24/3/04 #4 לא התרשמתי מאקטוס. חורים בעלילה. לפעמים זה לא מצחיק או אירוני. אני לא זוכרת את שם הסיפור שבאמת שנאתי, אבל הוא דיי דמה למשחק אסוציאציות - איכשהו אנס מנוול הפך שם לדני קיי.
לא התרשמתי מאקטוס. חורים בעלילה. לפעמים זה לא מצחיק או אירוני. אני לא זוכרת את שם הסיפור שבאמת שנאתי, אבל הוא דיי דמה למשחק אסוציאציות - איכשהו אנס מנוול הפך שם לדני קיי.
G *GormE* New member 26/3/04 #5 דווקא אהבתי את ויקטור והאנס המנוול תמיד היה דני קיי, זה היה האמריקני שהציל את היפנית מהפצצה ואז אנס אותה איציק רנט הוא מהמוצלחים שם!
דווקא אהבתי את ויקטור והאנס המנוול תמיד היה דני קיי, זה היה האמריקני שהציל את היפנית מהפצצה ואז אנס אותה איציק רנט הוא מהמוצלחים שם!