אני מחפש להבין חלומות ברמה התיאורתית.
את חושבת שיש בחלומות משהו מנבואה
או שזה התת מודע?
ואם יש לך המלצות לקריאה
שלום רב ל- עומק,
פרשתי בפורום זה מאות חלומות במשך השנים, והיו דיווח על חלום נבואי בעבר, שהתגשם . אולי היה חלום נוסף. מה שכן היה - חלומות של משאלות, שאם החולם יפעל, המשאלות יתגשמו. כל אדם כמעט, יכול לנבא משהו לגבי העתיד! ואני בטוחה שגם את/אתה יכול לנבא כל מיני אירועים או תגובות של אנשים מוכרים אישית, או אנשים מפורסמים. לפעמים קורה שחושבים על מישהו והנה... הוא מטלפן ממש באותו רגע. מה שמפתיע לדעתי זה , שבחיים , כשאנו ערים - אנו יכולים לנבא דברים יותר מאשר בחלום! ז ואני באמת מתפלאה שלא היו כמעט חלומות נבואיים במהלך השנים שאני מפרשת בפורום הזה במהלך 7-6 שנים בערך . אבל ייתכן שהיו והחולמים לא סיפרו שהחלום שלהם התגשם. מניסיוני - רוב החלומות מקורם בתת המודע ובזיכרונות שלנו. רבים מהם מביעים משאלה ברורה או סמויה ומאחר שאין לי דיווח שהיא התגשמה, איני יודעת אם החלום היה נבואי או לא. אישית, א
ני לא מפרשת חלומות באופן מיסטי, לא באופן פסיכולוגי ולכן איני מתייחסת בפורום זה לאפשרות שהחלום הוא נבואי, כי איני יכולה לדעת זאת ובכלל, נבואות הן די נדירות. צרפתי מאמר ממגזין אינטרנטי שאני מנוייה, שמדבר על מחקר בעניין חלומות נבואיים. הבעיה שממגזין הזה אינו פתוח למי שאינו מנוי. אני העתקתי אותו למסמך וורד, ללא רשימה ביבליוגרפית, ואין לי אפשרות להגיע למאמר המקורי, כי מחקתי אותו. מרקווה שהמאמר שצרפתי, יהיה קריא, לצערי אין לי מספיק ניסיון בצרוף מסמכים. אם תחלום/י חלום כל שהוא ותרצה פרוש לא מיסטי, אני כאן.