אפשר לקבל עזרה מהניסיון שלכן?

אפשר לקבל עזרה מהניסיון שלכן?

שלום לכן, אני כמעט בת 42, יש לי ילד אחד מהריון ספונטני בן שנה ושבעה חודשים ואני מנסה להרות בשנית כבר כמעט שנה, כולל טיפולי IVF, הזרעות וגם באופן טבעי... אתמול עשיתי צילום רחם והרופא שעשה את הצילום אמר שיש לי "נקודה של אנדומיטריוזיס בצוואר הרחם". שאלתי בפורומים הרפואיים ודי הצליחו להלחיץ אותי. ענו שאנדימיטריוזיס בצוואר הרחם הוא ממצא נדיר. רופא אחד אמר שצריך לקחת ביופסיה על מנת לוודא את האבחנה ואחר אמר שצריך לבצע בדיקה מקיפה על מנת לשלול אנדומיטריוזיס באגן. עכשיו כשאני חושבת על זה, את הצילום עשיתי ביום השישי למחזור ועלתה בי המחשבה שיכול להיות שמה שהרופא ראה זה "שאריות" מחזור שעדיין לא הסתיימו לגמרי? בכל הפעמים שהייתי אצל רופא, גם להזרעה, גם לטיפולי IVF, אף רופא לא העלה את האפשרות הזו או את ה"נקודה" הזו אף פעם... מה שגורם לי לחשוב שאולי הרופא שעשה את הצילום רחם, טעה... קראתי קצת באינטרנט על אנדמטריוזיס ואין לי אף אחד מהסימנים שמדברים עליהם כסימנים לאנדו. למעשה, המחזור שלי מאוד קליל וברוב המחזורים אני לא מרגישה אותו בכלל... מה אתן מציעות לי מניסיון שלכן לעשות? האם ללכת לבדיקה מקיפה יותר? אם כן, האם תוכלו להמליץ לי לאן ללכת דרך קופת חולים מאוחדת באיזור השפלה או איזור המרכז? תודה על העזרה.

ממש לא נדיר..

אנדו' יכול להימצא בכל מקום, גם שם.. כדאי ללכת להתייעץ במרפאת האנדו' בתהש מה גם שאת המאוחדת ולא תהיה לך בעיה לקבל טופס 17 לשם בהצלחה

למעלה