אפשר לפרגן פה לפורום תלונות ?

אפשר לפרגן פה לפורום תלונות ?

אני מניח שאפשר לפרגן כי בהודעת המנהל כתוב שזה פורום משוב להנהלה... אז חשבתי שצריך לומר לכם כמה מילים טובות על האופטימיסט - מנהל פורום תלונות וקיטורים הפורום חביב עד מאד בכל ימות השנה, אבל לאחרונה הריץ מנהל הפורום את "פרוייקט הבחירות" - ניצול מבריק של אפליקצית הסקרים כדי להוסיף מתח ועניין בפורום. אתמול חגגנו את סיום "פרוייקט הבחירות" בארוע חגיגי בהוד השרון, וגם ערכנו יומולדת "חצי שנה" לפורום, היה נחמד מאד את התוצאות אני מניח שאתם תדעו למדוד במספרים (מספר ההודעות, מספר הגולשים וכו´), את המחמאות אני מקווה שהחברים מהפורום ידעו להביא לכם לכאן... >צושי שואו, בדרך כלל מתלונן, אבל הפעם שמח לפרגן<

SnoopyS*GirL

New member
בטח שאפשר!! וגם אני רוצה ../images/Emo8.gif

אז אני לא חושבת שיש עוד הרבה מה להוסיף על מה שצושי אמר, רק שהפעם אני באמת לא מוצאת על מה להתלונן!! האופטימיסט באמת השקיע בפורום הזה בחצי השנה האחרונה, וכצפוי גם אתמול במפגש... אז כל הכבוד לפורום ולמנהל שלו!! >סנופה מביעה את גאוותה
בפורום שלה...<

Efrat*

New member
גם אני באתי לפרגן !!

פורום תלונות הוא באמת מקום נהדר לפרוק כל עול ולהתלונן על הכל, בעוד המהנהל האופטימיס שלנו, מביא לנו את השקפתו האופטימית <לדבריו> ותורם להעלאת חיוך על פרצופינו..
אתמול בערב, היה לנו "טקס הכרזת המנצח בסקר" ביוזמתו וארגונו <הכמעט בלעדית> של האופטימיסט. היה ממש נהדר, מפתיע ועל זה יאמר לזכותו של מנהל פורומינו.. מזל טוב, למלאת חצי שניה לפורום.. יישר כוח ! אפרת

amonit

New member
../images/Emo20.gifמקום מקסים,

מנוהל בצורה נעימה. פשוט כייף!

עדןe

New member
אני גם ,גם אני נו

אוח זה כ"כ קשה לי. שעה אני מנסה לכתוב. נו טוב. אופטי אחמממ.. שמעתי ש.. היה 10..שהשקעת והיה ממש מרגש ונחמד. ובכלל על כל הזמן,כל הכבוד !! >סנופה הבטיחה לי עד יום א´ למחוק את זה<

התמ-ים

New member
באמת מגיע לו,

כל הפירגונים שבעולם, וכל המוסיף, הרי זה משובח "גיליתי" את הפורום הזה, לא מזמן, ומצאתי בית חדש :))

התמ-ים

New member
ועוד משהו, אפילו חשוב

כאחד שביקר בכמה פורומים, נתקלתי לא פעם במנהלי פורומים שהשקיעו מעל ומעבר, להחיות את הפורום, ולהפוך אותו למעניין יותר, לעזור לחברי הפורומים ולגולשים מזדמנים לפתור כל מיני בעיות. האימייל שלהם (ועכשיו בטח גם תיבת המסרים) בדר"כ מפוצץ בכל מיני הודעות של משתמשים, ומרוב הודעות הקשורות בפורום, לפעמים הם "מאבדים" הודעות פרטיות שלהם. אפילו לצ´טט כמו בן אדם נורמלי הם לא יכולים (ולפעמים נאלצים "להתחבא"), כי כל הזמן מטרידים אותם בדברים הקשורים לפורום. וכל זה בשביל מה? בשביל לקבל בראש, כל פעם שיש מי שיש לו איזשהי טענה נגדו. בדר"כ יודעים לקטר עליהם. כשצריך וכשלא צריך. אף פעם לא יודעים לפרגן להם. זה צריך וחייב להשתנות. אז לכל מנהלי הפורומים, שאני חבר בהם -
, תודה גדולה ממני !! (לא ממני*, ממני
) ואם בשירים עסקינן, אז נצטט קצת את חיים משה ... תודה על כל מה שבראת תודה על מה שלי נתת על יום של אושר תמימות ויושר על יום עצוב שנעלם תשואות אלפיים וכפיים שבזכותם אני קיים > התמ-ים משאיר את "על צחוק של ילד, ושמי התכלת, על אדמה ובית חם" במאמר מוסגר <

ואם בעסקי תודות

אנו מודים לתמים ולפגעסוס על תשובותיהם הנהירות והחשובות לגולשים השונים בפורום זה. חשוב לציין כי שני גולשים אלה עושים זאת על פי דעתם, אינם משתייכים לצוות תפוז בכל צורה שהיא, ואף אינם מנהלים פורומים. אנו מודים לכם על העזרה הרבה שאתם מעניקים לגולשים, ובעיקר בימים האחרונים, כאשר הנהלת הפורומים היתה מצומצמת בשורותיה.
הנהלת הפורומים

התמ-ים

New member
ואם כבר תודות ...

איך אפשר בלי תודה להורי שהביאוני עד הפורום?? ואיך אפשר בלי תודה מאוד מיוחדת לKיציק לוי, מנהל פו"צ דתיים/גלאט צ´אט, שמבחינת הגדרה, אמורה להיות לו את העבודה הכי מסובכת, וההתחייבות הכי גדולה (ויוכלו להעיד על כך קשוח וeYaL שהחליפו אותו מידי פעם). Kיציק, תמשיך ככה :) הכלבים נובחים והשיירה עוברת :))

אז ככה..

כן גם אני רוצה להלל ולשבח את מנהל פורום תלונות וקיטורים אבל אמרו כבר הכל כמעט.. אז אני אנסה להוסיף.. אין ספק שהפורום שלו/שלנו הפך לפורום מוביל בתפוז גם בגלל התוכן וגם בגלל מספר ההודעות (והחברים לפי דעתי..) אבל השיא היה במפגש שאירגננו. האופטימיסט הראה השקעה יוצאת דופן חוץ מליפול עלינו חבורה של מתלוננים ומקטרים מיקצועיים הוא השקיע בהדפסת חוברות לבאי המפגש הוא השקיע בפרסים למתמודדים בסקר ההסיטרי שהוא הריץ בפורום ובפרס נוסף לזוכה השקעה שלא רואים בשום מקום ואני אישית לא ראיתי בכלל עד כה חוץ מזה אין לי מה להוסיף.. חוץ מברכת יישר כוח עצומה למנהל של פורום תלונות וקיטורים ליטון

אושר מ

New member
ואם כבר פירגונים. רוצה לפרגן למנהל

החדש של פורום מתגייסים. סוף סוף מישהו שאכפת לו. עונה על מה שהוא יודע, ומשאיר שאלות לאחרים. אבל הכי חשוב, מארגן קהילה. סוף סוף יש קישורים כמו שצריך ומאמרים. אופציית הסקר מופעלת וכו´. אז כל הכבוד...

למעלה