אפשר להרוס את החיובי להיום?

אפשר להרוס את החיובי להיום? ../images/Emo3.gif

טוב, נו...הבנתי שכבר הקדימו אותי...אבל בכל זאת: עכשו חזרנו מקניות... לקראת סוף הקניות הייתי במחלקת הירקות, היה איזה שזיף על הרצפה ואני עפתי לי באויר ונחתתי כל כולי על הריצפה.... אוווץץץץץץץ, עכשו הצוואר קצת כואב ויד שמאל (סביר להניח שמהחוליות בצוואר). חוץ מזה כל המכנסיים שלי נקרעו, אז אם ראיתם יותר ממה שצריך היום ברחובות, כן, כן, זאת אני!!! נראה לי שמחר אני אלך לראות רופא. כמובן שהודעתי לסופר על המקרה! עד שסיימתי עם הפזיו וכבר לא כאב לי כמעט כלום!!!

../images/Emo5.gif אאוץ'!!!!!

גם כואב וגם מבאס. מאחלת לך החלמה מהירה, ובפעם הבאה - נסי משמשים. לא מחליק

עדי 5

New member
אוווץ'../images/Emo67.gif לא נעים

מקווה שהכאבים נסבלים ולא יחמירו.

בהזדמנות זו, בעיקר אם תסבלי ו/או

תפסידי ימי עבודה ותשלמי על טיפולים, את יכולה לתבוע את החנות.

תודה ../images/Emo24.gif דיברתי במקום עם

מישהו שהציג את עצמו כמנהל החנות, בכל מקרה רשמו את הפרטים שלי (אומנם על דף מצוקמק, אבל בכל זאת...) הצוואר כואב לי מאוד!

אמאל4

New member
תדאגי להעביר להם את הפרטים בדף

מסודר. ובקשי מהם מס' טלפון של ההנהלה. שרות לקחוצ או משהו דומה. אם את מרגישה כ"כ רע וכ"כ כואב לך יתכן ותאלצי להיעדר מהעבודה וחשוב שיהיה מי שיפצה אותך על אבדן ימי עבודה. אם כזה כאב ממליצה לך לראות רופא ושיציין בפירוט שלו שפנית אליו עקב פציעה מנפילה.

לכאבים ממליצה על גלוליות ארניקה

ואולי עיסוי עדין, אחרי צילום שלא קרה כלום, עם שמן ארניקה. רפואה שלמה

Rשף

New member
ואני התכוונתי לכתוב את זה בחיוך ../images/Emo4.gif

הילהל

New member
איך החמצתי, איך???

תגידי איפה את קונה - שנדע לאן ללכת לחפש את האמא המעופפת. תרגישי טוב, ואם לא עובר - לא לשכוח לבקר במרפאה.

שי ז.

New member
קודם כל ללכת לרופא ואפילו למיון

ולכתוב כבר לחנות על כל פרטי המקרה ומי האיש שאיתו דיברת. אם הפתק אצלם אין בעיה גם להעלים אותו.

אמאל4

New member
נכון,כדאי לפנות במכתב עם כל הפרטים

ולפרט מתי ובאיזו שעה בדיוק זה קרה.

תודה שי, אני מחר אחר הצהריים אצל

הרופא ואז אולי אשלח להם מכתב. אני אנסה לדבר איתם בטלפון ולראות מי זה בדיוק המנהל שאיתו דיברתי, כי אני ממש לא זוכרת כלום מההלם שהייתי שרויה בו (בעיקר כי נקרעו לי המכנסיים...............) מקסימום אני תמיד יכולה לגשת לשם פיזית. וזה בכלל סופר גדול פה ברחובות עם כמה סניפים באיזור. מקווה שלא אצטרך פזיו, עד שסיימתי עם הטיפולים הקודמים...

למעלה