אפשר להצטרף?

לילך1100

New member
אפשר להצטרף?

היי לכולן, כבר מהיום הראשון בבית אני משתתפת בפורום כסמויה ומאוד נהנית לשמוע את התובנות, התשובות וההרהורים של כולכן. אין ספק - פורום תומך ואוהב! המפגש שלי עם מיטל מאוהבת באירוע של מטרנה (זוכרת אותי? נפגשנו כשאת הגעת ואנחנו כבר היינו בדרך החוצה) הוא שגרם לי לכתוב כעת ולהצטרף אליכן באופן יותר פתוח. בכל אופן, ילדתי שני בנים מתוקים לפני שלושה וחצי חודשים, לאחר טיפולים של שנה וחצי, שמירת הריון ארוכה מאוד ומתישה וניתוח קיסרי לא מוצלח במיוחד עם אשפוז ארוך אחריו... אבל - הכל מתגמד כשאני מביטה בהערצה ובאהבה אינסופית על שני המתוקים שלי, שהוסיפו כ"כ הרבה אור, אושר ושמחה לביתנו הקט... שמחה להצטרף...

ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

אמנם מאז שחזרתי לעבודה אני לא מצליחה לכתוב כל יום אבל בהחלט מתעדכנת מידיי פעם אפשר למצוא אותי בצ'אטים הלייליים.... בכל אופן נהנת לראות שיש כ"כ הרבה חדשות כן יירבו... תמצאי פה בית חם אוהב ומקסים אל תהססי לשאול המנוסות בהחלט תורמות ידע רב. ותצרפי תמונות שניראה את החבר'ה... אז כמו שהתחלתי - ברוכה הבאה!!!

aniש

New member
לילך,ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני שני,אמא של סתיו ואופק בני שנה ו9 ח'. איך קוראים לבנייך?

לילכי- יש לך ../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif מדהימים ../images/Emo99.gif

אוי... כייף "לראות " אותך פה! שמחה שעשית את הצעד הענקי הזה. שבי איתנו, כייף פה. ובאמת הבנים מדהימים! נשבעת בנות- ראיתי במו עיני! גברברים רציניים. אולי תשימי תמונה.. .בבקשה......??? פתאום אני מתגעגעת לגיל הזה.... שיהיה בהצלחה וברוכה הבאה.

avishagg

New member
ברוכה הבאה לפורום המקסים הזה, גם

אני עם תאומות לאחר טיפולים, שמירה ולמזלי הטוב, ניתוח קיסרי שעבר בהצלחה וקיבלתי מתנה משמים. שיהיה בשעה טובה, המון בריאות, אושר ונחת מהקטנטנים.

ניקול35

New member
ברוכה הבאה לבית החם........

אני דנה אמא של נתנאל וליעד בני שני וחודש וקצת........... נשמח לשמוע איך קוראים לקטנים........וכמובן לראות תמונות.......... שיהיה לך כיף איתנו...........

למעלה