אני מניחה שאפשר... במחבת פסים זה גם יתן להם הם הצורה היפה של הפסים במיוחד לחצילים וקישואים... אני פשוט תמיד מתעצלת לטגן אז אני שמה בתנור (גם יותר דיאטטי) תנסי מה כבר יכול לקרות... טעים זה בטוח יהיה
בתנור, אבל שאלה נוספת - פשוט פעם ראשונה שאני מכינה אנטיפסטי, שמתי מלח, חומץ בלסמי ושמן זית, עכשיו אכלתי במסעדה אנטי פסטי וזה היה הרבה יותר שחום ממה שלי יוצא, יכול להיות שחסר לי משהו או שלא שמתי מספיק שמן זית וחומץ? (מרחתי את הירקות עם מברשת בערבוב של השניים)
שמן זית חומץ בלסמי מלח גס ופלפל שחור גרוס הכוונה ביותר שחום שזה יותר אפוי או יותר שחום מהבלסמי..? מקסימום או שתאפי יותר או שתשימי קצת יותר בלסמי... אני לא אוהבת יותר מדי... הירקות טעימים כשלעצמם...