אפשר להכין אנטיפסטי בתבנית חד פעמית

lala182

New member
אני עושה בחד פעמי

אפילו בלי נייר אפיה... יש בזה שמן זית הם לא ממש נדבקים...
 

shanshan11

New member
משום מה התנור שלי אחרי שהוא התחמם

החליט לשבות ולהגיד שהוא לא מעוניין להכין לי את הירקות, אז בגלל זה שאלתי אם אפשר אולי להכין במולטי שף או במחבת ברזל כזו...
 

lala182

New member
אההה....

אני מניחה שאפשר... במחבת פסים זה גם יתן להם הם הצורה היפה של הפסים במיוחד לחצילים וקישואים... אני פשוט תמיד מתעצלת לטגן אז אני שמה בתנור (גם יותר דיאטטי) תנסי מה כבר יכול לקרות... טעים זה בטוח יהיה
 

shanshan11

New member
השביתה שלו כניראה נגמרה אז הוא בתנ

בתנור, אבל שאלה נוספת - פשוט פעם ראשונה שאני מכינה אנטיפסטי, שמתי מלח, חומץ בלסמי ושמן זית, עכשיו אכלתי במסעדה אנטי פסטי וזה היה הרבה יותר שחום ממה שלי יוצא, יכול להיות שחסר לי משהו או שלא שמתי מספיק שמן זית וחומץ? (מרחתי את הירקות עם מברשת בערבוב של השניים)
 

lala182

New member
אני גם שמה

שמן זית חומץ בלסמי מלח גס ופלפל שחור גרוס הכוונה ביותר שחום שזה יותר אפוי או יותר שחום מהבלסמי..? מקסימום או שתאפי יותר או שתשימי קצת יותר בלסמי... אני לא אוהבת יותר מדי... הירקות טעימים כשלעצמם...
 
למעלה