אפשר להגיע דרך הצבא לאלביט מערכות?

dadlok

New member
אפשר להגיע דרך הצבא לאלביט מערכות?

אם כן איך? ויש אולי אתר שמפרט גם על תנאי הקבלה לעתודה?

oleg_kh

New member
אפשר גם אפשר

אתה יכול להתגייס לחיל חימוש ענף מנ"ש מדור אל-אופ, חיל אוויר גף טכני בקר"י או חיל קשר אם אני לא טועה.. משם אתה לומד על מערכות שאלביט מייצרת. אחרי הצבא תוכל ללכת לעבוד באלביט מערכות כש-3 השנים שאתה בצבא הן כמו וותק במקצוע + הקורס שאותו אתה עובר נותן לך מקצוע לאזרחות. אני עכדיו עושה קורס מכשירן אופטי חי"ר בחיל חימוש, ומקווה או להשאר בקבע או לעבוד במקצוע באלביט, רפא"ל, אל-אופ או טריגי'קון. לגבי עתודה תחפש באתר של חיל החימוש

מ ס ט י ק

New member
אלביט ורפא"ל הן באמת אחלה של

חברות לעבוד בהן... ישנן עוד אפשרויות להגיע לחברות אלו דרך הצבא אבל אני לא אפרט מתאמי ב"ש.

010386

New member
מה ?

הבנתי כל מיני אלביט שמטליט וחברות ועבודה.. תסבירי לי הכל טוב טוב כי זה משך לי את העין.. העניין של המקצוע לאזרחות.. מה בדיוק עושים בקורסים האלה בצבא ומזה התפקיד בתכלס..

oleg_kh

New member
אם אתה מדבר אליי ...

אז בקורסים אתה לומד להיות טכנאי \ מכשירן או מאחזק של ציוד מסויים, בדרג שטח או דרג מעבדה. יש כל מיני קורסים כמו בקרת אש של טנקים, טכנאים של טילים עורב\גיל, אלקטרוניקה יוקרה שזה קורס מסווג ולאפחד אין מושג מה עושים בו ומכשירן אופטי שזה לטפל בכל הכוונות של הנשקים, הדמעה טרמית, ראיית א"א וכו'. אחרי שאתה משרת בתחום 3 שנים אתה מגיש קורוץ חיים לאלביט לדוגמא ו-3 השנים שהיית בצבא נחשבות וותק לעבודה. זהו בעקרון.

למעלה