andre la mousia
New member
אם אכלת אי פעם שוקולד רגיל, או במבה
אז אכלת מרגרינה (%30 מרגרינה בבמבה, אם אני לא טועה. SALVATION יודעת את המספרים המדוייקים) ומספר דומה בשוקולד. בשוקולד יש 50-60% סוכר לבן, רגיל. בכל קוביית שוקולד שאתה אוכל, תנסה "לראות" את הרכיבים מבעד לקובייה היפה והאסטתית. אבל אל תעצור כאן: תאכל את הקובייה, ותחוש את החומרים האלה שנמצאים שם, ואיך זה משפיע לך על כל אחד מהאיברים בגוף, החל מהלשון, השיניים, וכו', וכלה בעור, ובמוח, וברמת הקשב והרגישות. אפשר להרגיש את זה.
אז אכלת מרגרינה (%30 מרגרינה בבמבה, אם אני לא טועה. SALVATION יודעת את המספרים המדוייקים) ומספר דומה בשוקולד. בשוקולד יש 50-60% סוכר לבן, רגיל. בכל קוביית שוקולד שאתה אוכל, תנסה "לראות" את הרכיבים מבעד לקובייה היפה והאסטתית. אבל אל תעצור כאן: תאכל את הקובייה, ותחוש את החומרים האלה שנמצאים שם, ואיך זה משפיע לך על כל אחד מהאיברים בגוף, החל מהלשון, השיניים, וכו', וכלה בעור, ובמוח, וברמת הקשב והרגישות. אפשר להרגיש את זה.