"אפשר לאכול חופשי" עגבניות

מזמן אימצתי את עגבניות הבת המתהוללת,
מגיעים אלינו ליישוב מעוטף עזה עם עגבניות בשלושה צבעים, 3 נספקים, 1:5 ק"ג כ"א, ב - 50 ש"ח.

והנה עוד וריאציה על הנושא, הבאתי הערב לחברה שחזרה מבית חולים, הריח נפלא גם הטעם, מחר אכין לעצמי.

עגבניות
 
מזמן אימצתי את עגבניות הבת המתהוללת,
מגיעים אלינו ליישוב מעוטף עזה עם עגבניות בשלושה צבעים, 3 נספקים, 1:5 ק"ג כ"א, ב - 50 ש"ח.

והנה עוד וריאציה על הנושא, הבאתי הערב לחברה שחזרה מבית חולים, הריח נפלא גם הטעם, מחר אכין לעצמי.

עגבניות
נשמח גם למתכון של המתהוללת
 
נשמח גם למתכון של המתהוללת
בבקשה,עגבניות צלויות של המתהוללת.

לשטוף 4 סלסלות של עגבניות (בערך) (בצבעים שונים) לתת להם להתיבש קצת בתוך מסננת, אני לפזר אותן בשכבה אחת על תבנית אפיה גדולה.
בקערה קטנה, אני מערבבת 4-5 שיני שום כתושות עם כרבע כוס שמן זית.
את תערובת השמ"ז על העגבניות לערבב בעדינות, כך שכל העגבניות מכוסות לגמרי בשמן,
פלפל שחור גרוס מעל העגבניות, מלח גס, חום של 200 מעלות צלסיוס עד שהעגבניות משחימות ומתרככות, אך לא מאבדות את צורתן.
את השאריות אפשר לאכול קרות.
 
ועוד אחד קטן,
סלט עגבניות שרי,
אפשר להשתמש במתכון המצורף או בכל וריאציה אחרת.
לעגבניות הצלויות המון שימושים, אפשר לטחון ו/או להקפיא בשקיות,
במחבת להוסיף מים לתוכן השקית, לבשל עם פסטה, קישואים פרוסים כמו פסטה, כרובית או ברוקולי,
לשבור ביצה באמצע, בערך כמו שקשוקה,
וכאן לפי הדמיון.
והנה הסלט:
hashulchan.co.il/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A1%D7%9C%D7%98-%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%A8%D7%99-%D7%95%D7%A4%D7%98%D7%94/
 
למעלה