../images/Emo24.gif
אני מבין את הקושי הגדול בחיים שלך.... תראה, הבעיה פה, אני חושב, היא שההורים שלך חושבים שזה נורמלי מצידם לשלול לך מלא זכויות רק בגלל שאתה הומו, וזאת מחשבה לגמרי לא נכונה, בטח ובטח שכבר עברת את גיל 18 (למרות שלהורים יש נטייה להגיד דברים כמו "כל עוד אתה גר תחת גג ביתי, אתה עדיין כפוף לחוקים שלי" ועוד שלל דברים כאלה). אולי הם דאגו בגלל הדרדרות הציונים, אבל בסוף זה הסתדר אז הם אמורים להירגע עם זה.... אולי שיחת הבהרה איתם תעזור, ותסביר להם שאתה לא שונה בכלום ושהעובדה שאתה הומו לא אומרת שום דבר.... שאם הם באמת אוהבים בך ורוצים להראות בך תמיכה, זה הזמן לעשות את זה... ושהפתרון הוא לא לכפות עליך שום דבר ולאמלל אותך... אני מקווה שאז הם יבינו אותך.. ותראה, בכל אופן, אל תוותר על האהבה שיש לך כרגע... שאגב, מאוד הופתעתי לראות בחתימה שלך שהשתנה מ"שיגיע כבר" ל"מת על הנסיך שלי"
מאוד שמח בשבילך ובשביל הנסיך... ולא משנה כמה קשה יהיה, אל תסכים לוותר על זה, כי זאת באמת נקודת אור חזקה בחיים שלך, כמו שאני מתאר לעצמי, אז תיאחז בה ואל תעזוב... יש איזה משפט שאומר שאין אהבה גדולה ואמיתית שלא עוברת מכשולים וקשיים- אולי זה אחד מהדברים שאתם צריכים לעבור! מקווה שעזרתי לך...