אפשר חיבוק??

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo201.gif

מקווה שיהיה לך טוב

orrr18

New member
עם הרקע הרבה יותר קל

לתת תגובה עניינית... אז קודם כל קבל חיבוק גדול ומפנק
(זה רק אני או שהפכנו לפורום הכי מחבק בתפוז?
) ועכשיו בקשר לסיבה, אז נכון, קשים הם חייו של הגיי המצוי, אבל תתנחם בזה שמה שנראה גרוע מכל בעיניי רבים מאיתנו (שזה לספר להורים ולמשפחה) כבר נמצא מאחורייך... הרבה פעמים להורים קשה לשמוע את הבשורה המראה, והתגובה הראשונית שלהם לא תמיד חיובית ותומכת, אבל לאט לאט, ועם המון עזרה ושיחות מצידך, אני בטוח שהם יתחילו להבין ולקבל אותך כמו שאתה... להורים הרבה יותר קשה להבין שככה נולדנו, ואין שום דבר שאפשר לעשות כדי לשנות אותנו... הרבה פעמים הם מנסים לעשות הכל מתוך מטרה להביא לשינוי ושתהיה "נורמלי" (וזאת הודות לכל הפסיכולוגיים המאד חכמים שאומרים לבני נוער שכולם מבולבלים בגיל ההתבגרות ושזה עוד יחלוף להם), אבל עם הזמן, הם יתחילו להבין ולהפנים שזה לא שיגעון ילדות חולף, אלא זה מה שאתה... וכשהם יפנימו את זה הם גם יאלצו לבחור אם לקבל אותך או להשאיר אותך לבדך, ואני בטוח שהם לא יבחרו באפשרות השנייה... אז כמו שידידי מוש בן ארי אומר... "זה הזמן להתעורר ולהסכל גבוה אל השמיים מעל להביט כמה שיותר לנגוע לקבל את כל מה שקורה את כל מה שקרה לתת סליחה אל מה שיהיה ולכל מה שהיה כי זה הזמן לדעת לקבל תשובה ולעוף גבוה, להבין אותה ובאחד לנגוע לקוות שהנה הנה היא באה עד הרגע הרגע הבא" אז קדימה, צא מהשביזות! תתחיל לחייך! ותראה שהכל בסוף יהיה בסדר... דברים תמיד מסתדרים בסוף!

גם גולש

New member
וואו...

זה תמיד נורא לשמוע סיפורים כאלה... אבל יש יל הרגשה שמפה דברים ישתפרו. הגעת איתם לאיזו נקודה משברית, שדרשה התערבות חיצונית, ואני מאמין, ומאד מקווה, שההתערבות הזו, והפגישה עם הפסיכולוג, תגרום להם להבין שמה שהם עשו היה לא נכון.בכל מקרה, אני מחכה לעדכונים. מקווה מאד שיהיו הכי טובים שאפשר

../images/Emo24.gif

אני מבין את הקושי הגדול בחיים שלך.... תראה, הבעיה פה, אני חושב, היא שההורים שלך חושבים שזה נורמלי מצידם לשלול לך מלא זכויות רק בגלל שאתה הומו, וזאת מחשבה לגמרי לא נכונה, בטח ובטח שכבר עברת את גיל 18 (למרות שלהורים יש נטייה להגיד דברים כמו "כל עוד אתה גר תחת גג ביתי, אתה עדיין כפוף לחוקים שלי" ועוד שלל דברים כאלה). אולי הם דאגו בגלל הדרדרות הציונים, אבל בסוף זה הסתדר אז הם אמורים להירגע עם זה.... אולי שיחת הבהרה איתם תעזור, ותסביר להם שאתה לא שונה בכלום ושהעובדה שאתה הומו לא אומרת שום דבר.... שאם הם באמת אוהבים בך ורוצים להראות בך תמיכה, זה הזמן לעשות את זה... ושהפתרון הוא לא לכפות עליך שום דבר ולאמלל אותך... אני מקווה שאז הם יבינו אותך.. ותראה, בכל אופן, אל תוותר על האהבה שיש לך כרגע... שאגב, מאוד הופתעתי לראות בחתימה שלך שהשתנה מ"שיגיע כבר" ל"מת על הנסיך שלי"
מאוד שמח בשבילך ובשביל הנסיך... ולא משנה כמה קשה יהיה, אל תסכים לוותר על זה, כי זאת באמת נקודת אור חזקה בחיים שלך, כמו שאני מתאר לעצמי, אז תיאחז בה ואל תעזוב... יש איזה משפט שאומר שאין אהבה גדולה ואמיתית שלא עוברת מכשולים וקשיים- אולי זה אחד מהדברים שאתם צריכים לעבור! מקווה שעזרתי לך...

Colfax

New member
שמע, ברח משם כל עוד אתה יכול

ויפה שעה אחת קודם. עם הורים כאלה מי צריך אויבים. זה פשוט מקומם להחריד.

On My Own l

New member
../images/Emo24.gif

אתה יותר ממוזמן לבוא ולקבל חיבוק אמיתי, ולא וירטואלי.

למעלה