אפשר המלצות ל...

BlizzardOzz

New member
אפשר המלצות ל...

CKY? בנתיים שמעתי את: Flesh Into Gear Frentic Amnestic 96 Quite Bitter Beings ואני מוכרח לציין שאהבתי.... יש עוד המלצות מהלהקה?

sk8r

New member
תוריד...

את הדיסק infiltrate destroy rebuild אחלה דיסק.....

The Real CKYGUY

New member
קבל..למרות שאני לא קשור לפורום ..

Lost In A Contraption Rio Bravo attached at the hip Escape From Hellview Shock & Terror Inhuman Creation Station Knee Deep Disengage The Simulator

Insatanity

New member
אגב, מה הקשר שלהם לחברי ג'קאסס?

הם סתם חברים שלהם? או מה?

sk8r

New member
הקשר..

הקשר הוא שאח של באם מרג'רה הוא המתופף ב cky

The Real CKYGUY

New member
שוב אני לא קשור לפורום אבל הנה הקשר

בשנת 1995 באם מרג'רה צילם סרט סקייטבורד ושטויות , שנקרא CKY-LANDSPEED שנקרא על שם הלהקה ( בהתהוות , אז ) CKY , שאח שלו , ג'ס מרגרה הוא המתופף שלהם . הסרט צבר "תאוצה" בקרב "סקייטרים" למיניהם , מה שהביא לזה שבשנת 1997 הוא הוציא עוד סרט- CKY2K , וזה הסרט שבעצם הפך אותו ל"מיני כוכב" והיה בין הסרטים הנמכרים ביותר באותה שנה. באותה שנה ( 1997 ) ג'וני נאקסביל עבד במגזין BIG BROTHER והוא וג'ף ג'רמיין (המפיק של ג'אקאס ) חשבו על לצלם קליפ קצר של שימוש עצמי בכלי נשק להגנה עצמית( בפרק הראשון יש את זה ) והיה להם רעיון , ליצור תוכנית שלמה שתהיה בעיקר שטויות , והיא כמובן נקראה ג'אקאס . כמובן שמי שהיה להם בראש "לזמן" לתוכנית הוא באם מרג'רה , שהיה באותה תקופה דיי מפורסם , והוא דרש שגם חבריו לסרטי ג'אקאס השונים ישתתפו בתכנית ( RAYN DUNN, BRAN DICAMILLO , RAAB HIMSELF ) וג'וני נאקסביל וג'ף ג'רמיין כמובן הסכימו - ומכאן הכל זה כבר היסטוריה .. מובן??

למעלה