אפריקה ואפרת וכולם כנסו מהר !!!!!!!

קספר

New member
אפריקה ואפרת וכולם כנסו מהר !!!!!!!

עכשיו אני יודע שאני ואפרת לא ניטרליים אבל אפריקה אחי הביא את תמיכתו. מי שמאמין לצד שלי ושל אפרת בסיפור שנפרש לא מזמן שיגיד את דברו. הרי כולכם יודעים שעל האש צעד לבד הביתה !!! הרי אמרתי לכם את זה !!! כמה על האש הוא חזק וגיבור !!!

*Efrat

New member
קספר.... ../images/Emo19.gif

עזוב, על האש... לא ממש זוכר מה קרה שם.. הוא היה די שפוך.. אתה ואני היינו קצת יותר בשליטה וקצת יותר מפוכחים ממנו... ברור שלא ליווינו אותו הביתה.. למה שנעשה את זה.. הוא היה אמנם שפוך אבל.. אבל... הרי על העץ... הוא שועל !!!! ושועלים הולכים לבד הביתה... ועוד ב-03:30 בלילה ?!?! אז זהו, השיכור פשוט שכח מה קרה שם!!!

על ה@ש

New member
=יאאאאאאאאאאאאאא=

מגעילים שכמותכם עד שמישהו ראה את החדר שילי והם אפילו לא מוכנים להודות בזה.... ברוגז....

קספר

New member
צודקת בהחלט אפרת !!!!!

ואל איזה חדר הוא מדבר למען השם ????? מסכן האיש היה שפוך כמו כלבון אשפתות קטן .. לא נורא זה שהוא חזר הביתה לבד בשלום זה בסדר .. בהתחלה הרגשתי קצת רע אבל הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר וזה הכי חשוב !

על ה@ש

New member
אתם יודעים מה? ../images/Emo19.gif

קחו שקל ו30 אגורות ולכו תקנו משהו נוצץ

AFRICA

New member
אאהההמממ ...!

אמת ויציב קספר , אני תומך בדעותיך לגבי הסוגיה של אתמול בלילה .!. הבחור הצעיר ההוא (בכל מובני המילה) (גם במובן הצבאי העתיק) .. הלך לבדו אט אט אל ביתו הרט . אני חושב שהתמזל מזלו והוא חזר בשלום .. אחרת .. הוא היה כמו ידידנו החתול הפרוס .. "מנגל חתוך" חיחי אפריקה & קספר חיחי בע"מ

למעלה