הטילה עלי להכין קינוח עם תפוחים. לא עוגה אלא הגדירה כתפוחים (גראנד) שים קצת דבש עליהם ותכניס לתנור. יש למישהו רעיון נורמלי יותר??? הקינוח צריך להיות תפוח כמובן . תודה
מוציאים מהתפוח את הליבה וממלאים בשברים אגוזים וצימוקים. מכינים בצק פריך עוטפים את התפוח. מכינים סירופ סוכר. מניחים את התפוחים העטופים בתבנית ועל כל תנור מזלפים את הסירופ. אופים בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות. וכל הזמן דואגים להרטיב את התפוח מהסירופ. המנה מוכנה כשהתפוחים במעטפה זהובים במקצת... אם תרצה מתכון יותר מסודר אבקש שצפיחית תעלה אותו.