אפרופו ירידות על מריה בתוכניות

omris

New member
אפרופו ירידות על מריה בתוכניות

אני לא יודע אם מישהו עוקב אחרי Gilmore Girls כמוני.. (סדרה מצויינת, בנוסף ל Friends, Charmed ועוד כמה) אבל לפני שבוע ירדו עליה בפרק שם.. זה היה מצחיק ..... יותר נכון ירדו על Glitter ... הייתה ישיבה של החברים של סטארס הולו על ג´ס, האחיין של לוק שהגיע .. וכולם טענו שהוא בעייתי ועושה בלאגן וזרקו האשמות במהלך הישיבה ... ואז לורליי (האמא בסדרה-תפקיד ראשי) אמרה בצחוק : Yes, and I´ve heard he wrote the movie script for "Glitter" זה היה מבדר לאללה..... כמה שאני מפרגן למריה יקירתי, זה היה מצחיק .. ירדו עליה גם פרק לפני אבל זה היה פחות מבדר......

Sharonnn

New member
גם ב"טובות שתיים"

פעם ירדו עליה. היה פרק שאחת מהן רצתה לקנות ציפור שיר וקארי(הבייביסיטר) הסתכלה על המחיר ואמרה לה- "במחיר הזה אני יכולה לקנות את מראיה קארי". טוב נו, זו לא ממש ירידה, אבל בכל זאת...

eranmc

New member
חחח אני זוכר את הפרק

למרות שגליטר נכשל באמריקה בחיים לא האמנתי שיש למראיה כזה כוח באמריקה. לדעתי היא האומנית הכי מוכרת שמה.

Freak4SHandM

New member
הפרק הקודם..

לא היה כל כך ירידה. אבל בנות גילמור זו התוכנית הכיייייייי טובה.

eranmc

New member
אף פעם לא ראיתי

אבל לירן כל הזמן ממליץ. באיזה ערוץ זה ובאיזה שעה?

MC4eva

New member
אני ממליץ :) ---> נשמע מצחיק.

יום ראשון אחרי "אולי זאת אני" ----> גם סידרה ענקית! בערך בשעה 9 ורבע. ובטובות השניים אני זוכר שפעם ראיתי שיש בחדר של הזונות המיליונריות האלה פוסטר של מאריה מהת"ק של "פרפר" (LOL) דר"כ היה לי היום מגן בהיסטוריה ידעתי הכל אבל לא הספקתי לעשות סעיף 1!!!!!!! הזונות האלה נתנו כזה מבחן ענק שימותו!!!!!! זונות חראות!!! *בעיקר הרוגע הפנימי!* מחר אנחנו מעלים את המורה שלנו פרחיה למוקד :) למרות שהיא מותק. ביי.

roimc

New member
ראש 1

בגיליון של השבוע עם A1 בשער מזכירים את הסקר בפופדירט... שמתם לב שזה לא נגמר? ואין תמונה אפילו.

MC4eva

New member
איזה זונות כל החראות האלה.

כאילו מה העיניין עם הסקר הדפוק הזה!!!! אתם יודעים כמה התרגזתי כששמעתי את זה-------> למחרת כולם באו אליי בכיתה והתחילו אתם יודעים ואז אני התחלתי להסביר לכולם בשקט וברוגע מה באמת קרה (עאלק "בשקט וברוגע" - התחלתי לצרוח עליהם ולא עזבתי אותם עד שהם הסכימו איתי). זונות-איך הם אוהבים לשנוא את מאריה! הגיא פינס הזה "וקודם המבזק" שיילך ליזדיין!!!! אני בן אדם מאוד רגוע דרך אגב.

Freak4SHandM

New member
מאד רגוע..

גיא פינס המטומטם הוא גם אחראי על השקר על שאקירה. בדקתי, וגם הייתי בפורום שלו. כדאי לכם ליבדוק שם כי אני די בטוחה שהם יורדים עכשיו גם על מריה. בכל אופן, אצלי כולם אמרו שמריה מתה ביגלל ילד דפוק אחד שכולם האמינו לשטויות שלו.

eranmc

New member
אמממ אולי נרגיע את הקללות?

בוא נשמור על מקום זה בעל תרבות גבוהה אני מבקש כולם לדבר פה רק במילים גבוהות מהפקולטה ללשון בלבד... סתם לא ברצינות אני מבין את החום ואת המגן שעברת לירן אבל לא צריך לקלל הרבה... בקשר למורים אני מסכים

MC4eva

New member
אנחנו ננסה.

איילה דר"כ הסיפור של שאקירה זה שמועה :) צחוקים איתי.
------> זה הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיי!!!
LOL ערן מהין אני אדבר במילים גבוהות רק בשבילך. :) נו אז מה עם הבגרויות שלך?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (בקטע הזה אני מצחיק את עצמי)
טוב יאללה ביי

eranmc

New member
רעי אל נא לכם...

לדבר אוולות כי בין חברים נדברן. אוי חדשות שנייה בא.

MC4eva

New member
פיגוע.

אך הערבים (רק אלה שרוצים להרוג אותנו) האלה!!! ואתה אומר שאסור לנו לקלל!!!!!!! אז אני פשוט לא יגיב. גם אני לא אוהב לדבר על דברים כאלה אז..... בייי אוף אין להודעה שלי תכלית.

eranmc

New member
צודק...

אני אשמח אם לא תגיבו בקשר לפיגוע. :) טוב איפה היינו... אהה כן מראיה

למעלה