אפליקציות קנדיות מומלצות?

orenfriedman

New member
אפליקציות קנדיות מומלצות?

האם יש לכם אפליקציות קנדיות מומלצות (אייפון/אנדרואיד)? אני משתמש ב: * CBC News * The Weather Network * TD Canada * ING Direct * CAA App * Future Shop / Best Buy * Realtor.ca * RedFlagDeals * Trailhead - מדריך שבילים * Near Me BC * Air Canada * iTransitVan אפליקציות כלליות מבוססות מיקום: * Maps * My Nearest * MapQuest (free turn-by-turn voice GPS nav) * Urbanspoon * Foodspotting וכמובן my favourite game written by a Canadian: Trainyard

TrigATUSA

New member
טיפה

BORDER CROSSINGS שמציגה את זמן ההמתנה בגבול עם הרכב PADMAPPER ואמנם לא בקנדה אלא בארה"ב, אבל ממליץ בחום על אפליקציית הרדיו של NPR - רדיו לאנשים חושבים

ShacharWeis

New member
מתלבש על השרשור - משחקים לילדים בני 4,6 ?

מי יכול להמליץ ?

orenfriedman

New member
בהנחה שאתה מתכוון

למשחקים לטלפון/טאבלט, ובהתעלם מ angry birds על שלל הגרסאות, אלה הלהיטים אצלנו - גילאי 6-7 - iPhone and iPad - אין לי מושג מה קיים לאנדרואיד: Max and the magic marker Chop Sushi Luxor LetsTrans Deluxe Geared and Geared 2 Cut the Rope Puzzle Pond Escape from Nom iCut Deluxe Trainyard and Trainyard Express Wriggle Risk Ninjago Pictureka Doodle Fill iStrategia - מה שנקרא טקטיקו בעברית של פעם Maya Pyramid and Cleopatra's Pyramid Touch Rummy Quell and Quell Reflect Sonic Racing World of Goo

ShacharWeis

New member
הם קבלו את האייפונים הישנים שלנו :)

כרגע הם משמשים כMusic Streamers בחדרים שלהם. אני רוצה להעמיס להם משחקים לקראת הטיסה שלנו לישראל.

orenfriedman

New member
מהנסיון (הדי רב, לצערי) שלנו

משחקים לא מצליחים להחזיק את הילדים הרבה זמן - נדרש יותר מדי ריכוז ופשוט לא נוח בטיסה. הפתרון שעבד בשבילנו הכי טוב היה לטעון את האייפונים ב cartoons - הרבה דונלד דק, לוני טונס, גארפילד וכדומה. סרטים קצרים, כל הזמן יש משהו חדש, ואין בעיה לילד להפסיק ולחזור או להעביר לסרט אחר.

orenfriedman

New member
עוד

Picross Blueprint Monopoly Boggle Scrabble Blast Scrabble - האפשרות להשתמש באייפון כמחזיק לאותיות הופכת את המשחק למאוד כיפי, יותר ממשחק הלוח

drz400e

New member
האפז של הביר סטור והLCBO ?

מצטער , זה האלכוהול ממסיבת הסופר-בול מדבר...

למעלה