אפי נו - עזרה

מאי261

New member
אפי נו - עזרה ../images/Emo92.gif

אשמח לשמוע דעות בנושא האפי-נו: בעד / נגד, אם מישהי משתמשת ומהן חוויותיה, אם מישהי השתמשה ואז ילדה וכו' וכו'. אני מאד מתלבטת אם לקנות או לא. על פניו הרעיון נשמע קצת מוזר ומנוכר - אבל אם זה באמת עוזר... בקיצור אשמח מאד לשמוע כל דעה בנושא.

לא הבנתי למה מוזר ומנוכר...

אבל בכל מקרה ממה שהבנתי האפי נו בהחלט מוריד בהמון את הסיכוי לחתך ועשוי לקצר את שלב הלחיצות בלידה (שלפחות בלידה ראשונה עלול להיות מאד ארוך - אצלי היה 3 שעות ולא השתמשתי באפי לצערי ונחתכתי). בכל מקרה, חברה שלי השתמשה בלידה הראשונה, אמרה למילדת (בליס) וזאת אמרה - "טוב, אז לא נחתוך!" ואכן - היא לא נחתכה ולא נקרעה. אני בהחלט הולכת להשתמש הפעם באפי כדי להמנע מחתך חוזר. תנסי לחפש בפורום לידה על האפי - תמצאי הרבה עדויות של נשים שהתמשו (הייתי אומרת - רובן ככולן) ולא נחתכו. בהצלחה.

א י ו ש י

New member
../images/Emo127.gifצירפתי קישור אודות המכשיר

זהו הריון ראשון שלי וגם אני מעוניינת לרכוש אותו שמעתי עליו רק טובות, יש לי חברה שגם השתמשה בו בהריון ראשון ויצאה ללא חתך בכלל!!

cookie1

New member
היתרון הוא שעם אימון נכון זה יכול

למנוע חיתוך בזמן הלידה. החסרון הגדול ששמעתי עליו כאן בפורום, הוא שיש נשים שנקרעו בעקבות השימוש במכשיר עוד לפני הלידה ... כנראה צריך להיות מאד זהירים. וחסרון נוסף - עלות גבוהה לעומת האפשרות של עיסוי הפירינאום באופן עצמאי.

TheSunshine

New member
אם יש לך אפשרות לעיסוי פירנאום

זה נראה לי עדיף. (לא כל הבעלים בעד ולבד זה קצת קשה) המכשיר הזה לא זול...

TheSunshine

New member
לי המכשיר נשמע יקר

אני עוד לא הגעתי לענין אבל אני מאמינה שבעלי יעשה לי עיסוי. אם יש לך אפשרות כזו זה נראה לי יותר טוב.

עיסוי ממש לא נותן את אותן תוצאות

אני שמעתי על מספיק נשים שעשו עיסוי ונחתכו, ולעומת זאת כל הנשים שהשתמשו באפי נו - ניצלו מהחתך. ולהקרע מהאפי נו - זאת נראית לי אופציה ממש קלושה - בעיקר כשמתאמנים באופן מדורג מאד ומבוקר. חוצמזה אל תשכחו שלא מדובר על מכשיר חד פעמי אלא הוא טוב ל- 6 שנים, כלומר אולי ליותר מלידה אחת...

ליצה

New member
התחלתי אתמול עיסוי...

בעלי עושה אותו, ובנתיים זה היה מוזר, אני מניחה שעם הזמן זה ילך ויהיה יותר קל. עם שמן לעיסוי שקניתי בבייבי טבע.

מאי261

New member
כשמשווים בין שתי השיטות

אז קודם כל נשאלת השאלה מה אפקטיבי יותר, וזה אני לא יודעת. ברור שהעיסוי הידני זול יותר - אבל אני לא רוצה שהכסף כשלעצמו יהיה שיקול (כלומר, ברור שזה שיקול משמעותי אבל לא זה מה שימנע ממני לעשות את זה אם אני חושבת שזה באמת טוב ועוזר) ובנוסף העיסוי נראה לי משום מה קצת כואב ולא נעים, וגם דורש יותר מאמץ מאשר האפי נו שפשוט מכניסים והוא עושה את העבודה. מצד שלישי העיסוי נראה לי יותר טבעי מאשר מכשיר. אך הדילמות הדילמות..... (שאלה יהיו הצרות שלנו)

TheSunshine

New member
ממוש

את המכשיר את מכניסה - מנפחת ומוציאה. זה כואב שלא יהיו לך ספקות... ואם אמרו לך פה שהיו נשים שנקרעו מזה... אז בכלל אין ספק שזה לא כזה פשוט ונחמד.

מאי261

New member
איך שלא תסתכלי על זה

להוציא משם 10 ס"מ זה לא פשוט ולא נחמד

משקש

New member
האפי נו יכול לבוא בנוסף לעיסוי ../images/Emo45.gif

ולאו דווקה במקום, הבנתי שאת העיסוי ניתן להתחיל בשבוע 34 ואת האפי נו משבוע 36. בנוסף מה אכפט לי לשלם 400 ש"ח ולהגדיל משמעותית את הסיכון למנוע חתך. גם נראה לי שיש הבדל בין להוציא אותו מיד בגודל 10 ס"מ לעומת לעבוד על העניין באופן הדרגתי - להוציא 6 ס"מ ולהתקדם. נראה לי שאני ממש בעד ולא במקום העיסוי אלא בנוסף! מקווה באמת שזה ימנע את החתך

גבינייה

New member
אני שמעתי ממישהי שילדה בבית, לידה

ראשונה, ולא נחתכה אחרי שהתאמנה עם המכשיר. אני בזמנו עשיתי אימון ידני (בעלי עשה), והיה לא ממש נעים, היה קשה גם להתמיד, אבל - גם לא נחתכתי! בגלל שאני עומדת לפני לידה שניה, אני מאמינה שרוב הסיכויים שלי שגם הפעם לא אחתך, אבל אם הייתי לפני לידה ראשונה - הייתי קונה! אם זה באמת עולה 400 ש"ח, זה שווה את המחיר של למנוע חתך/קרעים.

isidora

New member
קניתי, ואני מחכה לסיים שבוע 36 מלא

כדי להתחיל להתאמן. את העיסויים התחלתי כבר (לבד) אבל הם לא נראים לי אפקטיביים ממש כי נראה לי שאני עושה משהו לא נכון
אולי זה נראה לך זר ומנוכר - אבל תחושת הניכור שיש לי כלפי חתך או תפרים היא חזקה בהרבה
אני שקלתי את העניין והגעתי למסקנה שהדבר שהכי מפחיד אותי בלידה הוא להתמודד אחריה עם תפרים, ואם המציאו כבר משהו שיכול להוריד משמעותית את הסיכוי לצורך בחתך - אני אנסה אותו. זה לא 100%, אבל זה בהחלט יכול לעזור...

לא נעים לי להגיד אבל טחורים זה המכה

האמיתית של ההתמודדות אחרי לידה. כאב לי והציק לי פי כמה מהתפרים. מכיוון שאחרי הלידה זו היתה הפעם הראשונה שחוויתי טחורים - הייתי פשוט בהלם מעוצמת הכאב ואי הנוחות שהם גורמים. סליחה אם הלחצתי - אבל נראה לי עדיף לדעת בפני מה עומדים מאשר להיות מופתעים...

star122

New member
מקפיצה לשאלה של חברה

אפיה אפשר לקנות אפי נו ומה מחירו . הבנתי שזה נע בין 400 ל 500 ש"ח שזה ממש לא זול , האם יש מקומות שמוכרים במחיר אטרקטיבי יותר?

למעלה