אפילו יותר מאשר בסוכות...

ריקי זו אני

Well-known member
במשך שנות חיי, מצאתי שהדבר הכי קרוב לאושר המוחלט, זהו האושר של בני ובנות להורים גרושים שהתאחדו בשנית לזוגיות... ואם חזרו ונישאו... יקצר את הדרך אל האושר המוחלט.
ילדים בני כל גיל... חולמים בלילותיהם על אמא ואבא ישנים באותה המיטה.
אין זה טבעי שילדי גרושות וגרושים יכנסו לחדר המיטות של אמא/אבא כדי להסתכל בהם ישנים. גם לא כשלאמא בן זוג 'חדש' או לאבא בת זוג 'חדשה'..., אבל כשאמא ואבא היו פרודים ומנותקי קשר במשך שנים והתאחדו?
את זה הבי כל גיל... חייבים להביט בפלא ולאמר לעצמם דהם לא בחלום ממתוק מידי... כן, זה קיים.
לשאלתי מומחים בתחום לגבי אחוזי הסיכוי לגירושים שניים מאותו בן זוג... אמרה לי מטפלת זוגית ' אל תאמיני לאף אחד כי אין סטטיסטיקה כזו'...
אז אנחנו עשינו את ארבעת ילדינו מאושרים באופן מוחלט... התאחדנו לאחר פרידה ארוכת שנים, נבדקנו כשאנחנו ישנים... נישאנו לאחר שנה והשבוע 7/7. חגגנו 18 שנות נשואים... 19 שנות אחוד ו69 שנות חיי אישי עד מאה ועשרים קולולולולוש.
שלוש סיבות טובות לאסוף את המשפחה... לארוחה טובה (מאוד) ולחזור לספר את הסיפור שלנו... איש אשה מנוקדת המבט שלה... שכך הם בני האדם.
הרי אין בתנו הבכורה שמחכה מהאיש שלה שיציע לה נשואים, לבנימין שהיה בן 10 ולמעשה לא מכיר את הוריו כזוג...
השנים עוברות חולפות והדור של ההורים הופך להיות הדור של הסבא והסבתא... והנכדים ניזונים מסיפורי ההורים, שהרי הם לא מכירים מציאות אחרת...
אז אם יש חגיגה... כולם נרתמים לקשט את הסלון וחדר האוכל... ביצירה עצמית של שרשראות נייר גזור..., צבעוני, בלונים על אהילים... ותמונות של הימים שהיו...
7/7 זה היום שלנו... וגם המון המון - שלהם.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
במשך שנות חיי, מצאתי שהדבר הכי קרוב לאושר המוחלט, זהו האושר של בני ובנות להורים גרושים שהתאחדו בשנית לזוגיות... ואם חזרו ונישאו... יקצר את הדרך אל האושר המוחלט.
ילדים בני כל גיל... חולמים בלילותיהם על אמא ואבא ישנים באותה המיטה.
אין זה טבעי שילדי גרושות וגרושים יכנסו לחדר המיטות של אמא/אבא כדי להסתכל בהם ישנים. גם לא כשלאמא בן זוג 'חדש' או לאבא בת זוג 'חדשה'..., אבל כשאמא ואבא היו פרודים ומנותקי קשר במשך שנים והתאחדו?
את זה הבי כל גיל... חייבים להביט בפלא ולאמר לעצמם דהם לא בחלום ממתוק מידי... כן, זה קיים.
לשאלתי מומחים בתחום לגבי אחוזי הסיכוי לגירושים שניים מאותו בן זוג... אמרה לי מטפלת זוגית ' אל תאמיני לאף אחד כי אין סטטיסטיקה כזו'...
אז אנחנו עשינו את ארבעת ילדינו מאושרים באופן מוחלט... התאחדנו לאחר פרידה ארוכת שנים, נבדקנו כשאנחנו ישנים... נישאנו לאחר שנה והשבוע 7/7. חגגנו 18 שנות נשואים... 19 שנות אחוד ו69 שנות חיי אישי עד מאה ועשרים קולולולולוש.
שלוש סיבות טובות לאסוף את המשפחה... לארוחה טובה (מאוד) ולחזור לספר את הסיפור שלנו... איש אשה מנוקדת המבט שלה... שכך הם בני האדם.
הרי אין בתנו הבכורה שמחכה מהאיש שלה שיציע לה נשואים, לבנימין שהיה בן 10 ולמעשה לא מכיר את הוריו כזוג...
השנים עוברות חולפות והדור של ההורים הופך להיות הדור של הסבא והסבתא... והנכדים ניזונים מסיפורי ההורים, שהרי הם לא מכירים מציאות אחרת...
אז אם יש חגיגה... כולם נרתמים לקשט את הסלון וחדר האוכל... ביצירה עצמית של שרשראות נייר גזור..., צבעוני, בלונים על אהילים... ותמונות של הימים שהיו...
7/7 זה היום שלנו... וגם המון המון - שלהם.
אני חושב שעשית צעד אמיץ כשהחלטת להינשא שוב לאותו אדם שהתגרשת ממנו.
אני מסתכל אל העבר שלי ולא מוצא שם בשום פנים ואופן אף לא שמץ של אפשרות לחזור אל גרושתי
למרות שאנחנו כיום חברים הכי טובים בעולם.
אני אגלה לך סוד
פעם כשהבת החורגת שלי (בתה של גרושתי) הייתה בבית חולים
הקפצתי את גרושתי לבית שלהם כי היא הייתה צריכה להתרענן להתקלח ולהחליף בגדים..
היא יצאה מחדר המקלחת עירומה לגמרי...
ולמרות כל השנים שחלפו, מצאתי שהיא עדיין שווה ואטרקטיבית..
החזקתי את עצמי חזק שלא "להתנפל"...
אז לא הייתי פתוח לזה עדיין
אבל היום אני חושב שזה בסדר, אני כבר מתחיל להיפתח..
אני בטוח ב100% שאם איזום את זה היא תסכים.
אני אשקר אם אומר שאני לא משתעשע במחשבות כאלה..
אבל אני כרגע לא ממהר..
אין מה למהר...
הרי כל החיים עוד לפנינו. |חיוךרחב|

ריקי זו אני

Well-known member
אני חושב שעשית צעד אמיץ כשהחלטת להינשא שוב לאותו אדם שהתגרשת ממנו.
אני מסתכל אל העבר שלי ולא מוצא שם בשום פנים ואופן אף לא שמץ של אפשרות לחזור אל גרושתי
למרות שאנחנו כיום חברים הכי טובים בעולם.
אני אגלה לך סוד
פעם כשהבת החורגת שלי (בתה של גרושתי) הייתה בבית חולים
הקפצתי את גרושתי לבית שלהם כי היא הייתה צריכה להתרענן להתקלח ולהחליף בגדים..
היא יצאה מחדר המקלחת עירומה לגמרי...
ולמרות כל השנים שחלפו, מצאתי שהיא עדיין שווה ואטרקטיבית..
החזקתי את עצמי חזק שלא "להתנפל"...
אז לא הייתי פתוח לזה עדיין
אבל היום אני חושב שזה בסדר, אני כבר מתחיל להיפתח..
אני בטוח ב100% שאם איזום את זה היא תסכים.
אני אשקר אם אומר שאני לא משתעשע במחשבות כאלה..
אבל אני כרגע לא ממהר..
אין מה למהר...
הרי כל החיים עוד לפנינו. |חיוךרחב|
בסופו של עניין אני גברת של גבר אחד... בלי למצמץ... בלי לפנטז... בלי כלום. פשוט כך.
יותר מזה...
אני למעשה לא הגעתי בחיי לכך שאהיה עירומה מול גבר שהוא לא האחד והיחיד הזה... ובכל זמן שהיינו פרודים, ואני מזכירה..., 10 שנים תמימות..., לא נפגשנו, לא דברנו...
אני בכל חיי אשה מאוד ממוקדת מטרה, מאוד לא מופרעת מקולות רקע... מאוד החלטית לפעמים עד שגעון... יעני מה... 'תשחררי קצת...'
לא בלקסיקון שלי. לא קיים.
כיום כשאני מחוזרת..., נאהבת, מרגישה שאני בטוחה... אז אני חושבת שאני יותר משחררת... עד גבול מסויים...
ואני חושבת ממרומי גילי שיש בי איזה שלמות נפשית שאני של גבר אחד... שלא הייתי בחיי עם גבר אחר... ופעם אחת בשעות של חולשה... כשגבר גרוש הזמין אותי לליל סדר עם משפחתו... ואני לא פרשתי נכון את הכוונות שלו מחד ומצד שני כ"כ רציתי ליל סדר חגיגי... ומשפחתי ולא כמו לילות הסדר שהייתי בודדה... אבל הנ"ל נכנס לפה של ריקי וחטף ככה שאני חושבת שהוא סיים עם נשים... חחח ואולי רק עם צפון אפריקאיות...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בסופו של עניין אני גברת של גבר אחד... בלי למצמץ... בלי לפנטז... בלי כלום. פשוט כך.
יותר מזה...
אני למעשה לא הגעתי בחיי לכך שאהיה עירומה מול גבר שהוא לא האחד והיחיד הזה... ובכל זמן שהיינו פרודים, ואני מזכירה..., 10 שנים תמימות..., לא נפגשנו, לא דברנו...
אני בכל חיי אשה מאוד ממוקדת מטרה, מאוד לא מופרעת מקולות רקע... מאוד החלטית לפעמים עד שגעון... יעני מה... 'תשחררי קצת...'
לא בלקסיקון שלי. לא קיים.
כיום כשאני מחוזרת..., נאהבת, מרגישה שאני בטוחה... אז אני חושבת שאני יותר משחררת... עד גבול מסויים...
ואני חושבת ממרומי גילי שיש בי איזה שלמות נפשית שאני של גבר אחד... שלא הייתי בחיי עם גבר אחר... ופעם אחת בשעות של חולשה... כשגבר גרוש הזמין אותי לליל סדר עם משפחתו... ואני לא פרשתי נכון את הכוונות שלו מחד ומצד שני כ"כ רציתי ליל סדר חגיגי... ומשפחתי ולא כמו לילות הסדר שהייתי בודדה... אבל הנ"ל נכנס לפה של ריקי וחטף ככה שאני חושבת שהוא סיים עם נשים... חחח ואולי רק עם צפון אפריקאיות...
תראי, ייתכן שהיא ניסתה כמו שאומרים "להביא אותי".. ;-)
אבל זה היה בתקופה קודמת כשלא הייתי עדיין פנוי למחשקים או משחקים..
כיום אני יותר פתוח, אבל עדיין לא יצאתי לפעולה ממשית בנידון..
א) כי זה לא חסר לי..
ב) אני לא רוצה שמישהו חלילה ייפגע..
ג) בסוף זה אותו חריץ עם אותה לחות, אין שום חדש תחת השמש.
אבל אני לא שולל לגמרי שזה יקרה בהמשך.
כי אני כבר בישורת האחרונה של החיים..
חבל לפספס רגעים ענוגים של החיים. ;-)

ריקי זו אני

Well-known member
תראי, ייתכן שהיא ניסתה כמו שאומרים "להביא אותי".. ;-)
אבל זה היה בתקופה קודמת כשלא הייתי עדיין פנוי למחשקים או משחקים..
כיום אני יותר פתוח, אבל עדיין לא יצאתי לפעולה ממשית בנידון..
א) כי זה לא חסר לי..
ב) אני לא רוצה שמישהו חלילה ייפגע..
ג) בסוף זה אותו חריץ עם אותה לחות, אין שום חדש תחת השמש.
אבל אני לא שולל לגמרי שזה יקרה בהמשך.
כי אני כבר בישורת האחרונה של החיים..
חבל לפספס רגעים ענוגים של החיים. ;-)
תהנה סבאל'ה... תהנה...
חיים פעם אחת !!!

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
תהנה סבאל'ה... תהנה...
חיים פעם אחת !!!
תודה, תודה, תודה כפרה. |4U|
אני ברוך ה' נהנה מכל רגע. |חמסה|
החיים הם טובים..|חמסה|
האישה טובה.|חמסה|
הילדים, חמסה חמסה. |חמסה|
ה|חמסה|ות... לא נגדך כפרה, זה נגד העיניים הרעות שמסתובבות פה באיזור. |חיוךרחב|
יש כאן מכשפה רעה |מכשפה| |ירח| |פנים|
ריקי, כפרה עליך, את מותק של דבר. |חיבוק|

Sun of Nations

Well-known member
תודה, תודה, תודה כפרה. |4U|
אני ברוך ה' נהנה מכל רגע. |חמסה|
החיים הם טובים..|חמסה|
האישה טובה.|חמסה|
הילדים, חמסה חמסה. |חמסה|
תרתי משמע, כי יש לך 5 🙂
ה|חמסה|ות... לא נגדך כפרה, זה נגד העיניים הרעות שמסתובבות פה באיזור. |חיוךרחב|
יש כאן מכשפה רעה |מכשפה| |ירח| |פנים|
ריקי, כפרה עליך, את מותק של דבר. |חיבוק|
יש יותר מאחת, ואלו לא מכשפות, אלו מתמודדות.

במובנים מסוימים, הרבה יותר מסוכן.

כי אישה מתמודדת תגיד ותעשה דברים שאישה רעה, "מכשפה", אפילו לא תעלה בדעתה להגיד ולעשות.

למעלה