אפילו אני לא האמנתי שהם יצליחו לחרב את המדינה עד כדי כך

דורי 1981

Active member
לא ניתן להם לעשות את מה שעשו בפולין, הונגריה, רוסיה וטורקיה. כוח ייענה בכוח- שיתחילו להכין מקלטים.

SupermanZW

Well-known member
לא ניתן להם לעשות את מה שעשו בפולין, הונגריה, רוסיה וטורקיה. כוח ייענה בכוח- שיתחילו להכין מקלטים.
מי לא יתן? המצב בישראל גרוע מהונגריה והמצב בהונגריה גרוע מבפולין, למצב של טורקיה או של רוסיה ישראל עדיין לא הגיעה, אך היא עלולה.

SupermanZW

Well-known member
לא. לא! סופרמן ממש לא נביא. סופרמן מסתמך על עצותיו של אחד הגולשים פה, גם אם הוא מסרב להודות בכך.
"נותן העצות" שכתבת שאני מסתמך עליו לא טען שביבי ישאר ראש ממשלה עד שיפרוש מרצונו או עד יומו האחרון, את זה רק אני טענתי, אתה מוזמן לבדוק.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
"נותן העצות" שכתבת שאני מסתמך עליו לא טען שביבי ישאר ראש ממשלה עד שיפרוש מרצונו או עד יומו האחרון, את זה רק אני טענתי, אתה מוזמן לבדוק.
לא הבנת אותי נכון. לא התכוונתי דווקא להישרדותו של שקרניהו. התכוונתי להסתמכות על ייעוצים באופן כללי.

SupermanZW

Well-known member
גם סופרמן וגם נביא? וואו, צריך לתת לך פרס ביאליק.
אני לא נביא, אני מסתמך על מה שאני רואה וקורא, אני מסתמך על ההיסטוריה הידועה לי. אני מסתמך על הכרתי את תבניות ההצבעה של רוב הישראלים ועל דעותיהם. אני אמרתי שביבי ישאר ראש ממשלה עד שיפרוש מרצונו או עד יומו האחרון, המוקדם מביניהם. אף ראש ממשלה שהיה בישראל לפניו לא נהנה מפולחן אישיות כזה.

דורי 1981

Active member
אני אמרתי שביבי ישאר ראש ממשלה עד שיפרוש מרצונו או עד יומו האחרון, המוקדם מביניהם. אף ראש ממשלה שהיה בישראל לפניו לא נהנה מפולחן אישיות כזה.
כדי לשחרר את הפקק ששמו מדינת ישראל צריך להזיז את נתניהו. לא כל הבעיות ייפתרו באותו רגע, אבל זאת תהיה התחלה טובה.

|נצלש| ה-BDS ממשיך לעבוד כנגדנו ודיי מצליח :(
עוד מעט ירחונים לא יקבלו מאמרים של חוקרים ישראלים ולא נוכל להשתתף בשום כנס בינלאומי ולא יהיה לנו מימון למחקרים.

דורי 1981

Active member
|נצלש| ה-BDS ממשיך לעבוד כנגדנו ודיי מצליח :(
עוד מעט ירחונים לא יקבלו מאמרים של חוקרים ישראלים ולא נוכל להשתתף בשום כנס בינלאומי ולא יהיה לנו מימון למחקרים.
לא מבין למה אין הכרזה על BDS כארגון טרור. בלי קשר לכך שהממשלה משחקת לידי הארגון, אבל זה נושא נפרד.

למעלה