מי לא יתן? המצב בישראל גרוע מהונגריה והמצב בהונגריה גרוע מבפולין, למצב של טורקיה או של רוסיה ישראל עדיין לא הגיעה, אך היא עלולה.לא ניתן להם לעשות את מה שעשו בפולין, הונגריה, רוסיה וטורקיה. כוח ייענה בכוח- שיתחילו להכין מקלטים.
ראשי מערכת הביטחון "ייתנו לו טרמפ לכלא". יתנגד, הגיהנום מחכה לבואו.מי לא יתן? המצב בישראל גרוע מהונגריה והמצב בהונגריה גרוע מבפולין, למצב של טורקיה או של רוסיה ישראל עדיין לא הגיעה, אך היא עלולה.
גם סופרמן וגם נביא? וואו, צריך לתת לך פרס ביאליק.אתה לא האמנת, אני ידעתי.
לא. לא! סופרמן ממש לא נביא. סופרמן מסתמך על עצותיו של אחד הגולשים פה, גם אם הוא מסרב להודות בכך.גם סופרמן וגם נביא? וואו, צריך לתת לך פרס ביאליק.
"נותן העצות" שכתבת שאני מסתמך עליו לא טען שביבי ישאר ראש ממשלה עד שיפרוש מרצונו או עד יומו האחרון, את זה רק אני טענתי, אתה מוזמן לבדוק.לא. לא! סופרמן ממש לא נביא. סופרמן מסתמך על עצותיו של אחד הגולשים פה, גם אם הוא מסרב להודות בכך.
לא הבנת אותי נכון. לא התכוונתי דווקא להישרדותו של שקרניהו. התכוונתי להסתמכות על ייעוצים באופן כללי."נותן העצות" שכתבת שאני מסתמך עליו לא טען שביבי ישאר ראש ממשלה עד שיפרוש מרצונו או עד יומו האחרון, את זה רק אני טענתי, אתה מוזמן לבדוק.
איזה יעוצים באופן כללי? הוא לא נותן לי עצות.לא הבנת אותי נכון. לא התכוונתי דווקא להישרדותו של שקרניהו. התכוונתי להסתמכות על ייעוצים באופן כללי.
וואו... הוא הרי טוען עליך שהאתה סוגד שלו. הסוגד שלו בהא הידיעה וזה בשל המלצותיו החמות שזכית לקבל ממנו בתחומי שוק ההון.איזה יעוצים באופן כללי? הוא לא נותן לי עצות.
הוא טוען הרבה דברים, אז אתה מאמין לכל מה שהוא טוען? גם עליך הוא טוען הרבה דברים.וואו... הוא הרי טוען עליך שהאתה סוגד שלו. הסוגד שלו בהא הידיעה וזה בשל המלצותיו החמות שזכית לקבל ממנו בתחומי שוק ההון.
הכל ברור וידוע. אבל על אף גולש הוא לא טען שהוא "הסוגד" שלו. אז זכית.הוא טוען הרבה דברים, אז אתה מאמין לכל מה שהוא טוען? גם עליך הוא טוען הרבה דברים.
ראה תגובה 84 שם: https://www.tapuz.co.il/threads/מה-...פשהו-מה-אני-עושה-עם-החיים-שלי.15675452/page-4 , זו רק דוגמה. הוא טען את אותה טענה גם על גולשים נוספים.הכל ברור וידוע. אבל על אף גולש הוא לא טען שהוא "הסוגד" שלו. אז זכית.
אני לא נביא, אני מסתמך על מה שאני רואה וקורא, אני מסתמך על ההיסטוריה הידועה לי. אני מסתמך על הכרתי את תבניות ההצבעה של רוב הישראלים ועל דעותיהם. אני אמרתי שביבי ישאר ראש ממשלה עד שיפרוש מרצונו או עד יומו האחרון, המוקדם מביניהם. אף ראש ממשלה שהיה בישראל לפניו לא נהנה מפולחן אישיות כזה.גם סופרמן וגם נביא? וואו, צריך לתת לך פרס ביאליק.
כדי לשחרר את הפקק ששמו מדינת ישראל צריך להזיז את נתניהו. לא כל הבעיות ייפתרו באותו רגע, אבל זאת תהיה התחלה טובה.אני אמרתי שביבי ישאר ראש ממשלה עד שיפרוש מרצונו או עד יומו האחרון, המוקדם מביניהם. אף ראש ממשלה שהיה בישראל לפניו לא נהנה מפולחן אישיות כזה.
לא מבין למה אין הכרזה על BDS כארגון טרור. בלי קשר לכך שהממשלה משחקת לידי הארגון, אבל זה נושא נפרד.ה-BDS ממשיך לעבוד כנגדנו ודיי מצליח
עוד מעט ירחונים לא יקבלו מאמרים של חוקרים ישראלים ולא נוכל להשתתף בשום כנס בינלאומי ולא יהיה לנו מימון למחקרים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.