אפיית לחם/תנור בעייתי?

אפיית לחם/תנור בעייתי?

שלום,
לאחרונה ניסיתי לאפות כמה לחמים מספר מתכונים, הבעייה היא שהתנור מוציא חום רק מלמעלה(בחלק מפונקציות האחרות הוא מקצר).
למרות שיש קצת מים בתחתית התנור כדי שיהיו אדים, הלחם נאפה רק מלמעלה ויש צורך להפוך אותו, בכל אופן בזמן האפייה שרשום החלק העליון של הלחם נכרך קצת וזאת למרות שהוא יושב בתחתית התנור?
באיזה פונקציה בתנור משתמשים באפיית לחם(או בכלל) האם תנור באמת יכול לשפר את תוצאות הבישול?

שבת שלום.
 

shlang

New member
חייב חום גם מלמטה, אם מקצר יש להחליף גוף חימו

 
למעלה