אף פעם לא ביקשתי- עכשיו מתחננת

סיוונוש

New member
אף פעם לא ביקשתי- עכשיו מתחננת../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif

מה לכתוב?? איך להגיד שכל כך כואב לי עכשיו? לבקש מכם עזרה? אבל אף פעם לא ביקשתי עזרה.... דווקא עכשיו... כשהכל התחיל להסתדר....!!!!!!!!! אני לקראת שחרור בחזרה לבצפר בחזרה הביתה בחזרה לחברים אבל אין לי כוח!!!!!!!!!! הם עשו לי חיים קלים עם הבצפר... שני מקצועות... שעה- שעתיים ביום לא כל יום במשך ימי השבוע... אז למה אני לא יכולה לעשות את זה?????????????????? למה אני לא יכולה לשתף פעולה????????? עצלנית מטומטמת שכמותך!!!!!!! כלום את לא יכולה לעשות!!! כי את אפס!!!! האישפוז לקח את כל הכוח..... חמשת החודשים האלה גמרו אותי... ואני לא יכולה להגיד כלום לפסיכולוג כי הוא ישאיר אותי באישפוז! ואין לי כוח לעוד חודשיים בבי"ח... הם שוב דחקו אותי לפינה... דורשים שאני יהיה שמחה שאני יחזור לבצפר שאני יתפקד כמו שצריך שאני יקח כדורים שאני יתנהג יפה... אבל אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משהו השתנה בחזרה... ואין לי כוח לזה... שוב מחשבות על המוות... יושבת הפינה, מתחננת לעזרה שלכם סיוונוש

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מותר...

מותר לבקש עזרה.. מותר להגיד שקשה.. סיוונוש..להיות באשפוז זו חויה לא פשוטה..זה מאד טבעי שזה יקח ממך אנרגיות.. ואולי צריך לחזור למציאות בהדרגה.. יש דרך שתוכלי להגיד להם שאת צריכה זמן? אולי לנוח קצת אחרי האשפוז? להתאושש? נשמע שהם נורא רוצים שתהיי כבר "בסדר"...אולי צריך להסביר להם שזה לוקח זמן..שזה תהליך.. מה דעתך יקרה? אנחנו איתך כל הזמן.. וזה בסדר לבקש.. לא עוזבים אותך..

כרמל...

New member
חיפשתי וחיפשתי מה להגיד

לילדה שרוצה עזרה... אז חוץ ממה שסהר אמרו אני רוצה לטאחל לך:

סיוונוש

New member
סהר... אי אפשר...

הם ישחררו אותי רק אם אני חוזרת ישר למסגרת של בצפר... אין סיכוי שיתנו לי שבועיים- חודש כדי להתאפס.... אם אני יגיד להם שאני צריכה זמן וצריכה לאגור כוח כדי להתחיל מחדש... הם יגיד "אוקיי, אז נשאיר אותך לעוד חודש אישפוז" ואני לא רוצה להישאר באישפוז!!!!!!! כבר יש לי התפרצויות היסטריות....... אני בוכה שעות במחלקה!! למה את חושבת נתנו לי חופש מיום שלישי עד שבת? סתם כי מתחשק להם? לא... בגלל שהתחננתי לחופש הם אומרים שהם יזרזו את השיחרור אבל זה בולשיט הכל זז כמו צב... והפסיכולוג המטומטם לא עושה כלום כדי לזרז את זה דיייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני שוב מתחילה לחשוב שהמוות כבר עדיף... ככה כולם יעזבו אותי בשקט לא ידחפו אותי קדימה בכוח לא יצפו מימני דבירם שאני לא יכולה לא ישפטו יצעקו ויכאיבו... אין לי כוח

MetalBoy

New member
((((((((((((סיוונוש)))))))))))

זה בסדר .. כל ההתחלות קשות! אני מאמין שאת תצליחי :) כי את בנאדם חזק ! סיוון מותר לך להשבר לפעמים את גם בנאדם! בנאדם מאד נפלא ומיוחד אם יורשה לי לומר .. אף אחד לא דורש ממך שום דבר ! תעשי הכל בקצב שלך לאט לאט והכל יסתדר :) ד"א אני עדיין לא יכול להתקשר כי ההורים הגאונים לא הזמינו עדיין את התוכנית של הטלפון :( אוהב אלכס

taly16

New member
הי...../images/Emo16.gif

את לא מכירה אותי אבל קראתי את ההודעה שלך ויש לי תגובה... אני ניסיתי להתאבד פעם וההורים שלי גם רצו לאשפז אותי כי באותה תקופה גם שתיתי הרבה וגן שרפתי את עצמי בצורה קשה... בתחילת השנה קרה לי משהו ואני רציתי לגמור את החיים שלי סופית כי בשבילי זה היה משהו שאין מימנו עלייה אבל המחשבה שהחזיקה אותי בחיים ועדיין מחזיקה במיוחד עכשיו היא :" אולי יהיו זמנים טובים יותר ואם אני אתאבד אני בחיים לא אדע.." אולי את קוראת את זה וחושבת שזה דבילי אבל בשבילי זה מציל לי את החיים כול יומיים...

למעלה