אף אחד לא עוזר לי!

oki doki

New member
אף אחד לא עוזר לי!

אני משרת בצבא כמעט שנתיים. אני נמצא בבסיס קרוב לבית והוא נחשב לבסיס הכי טוב באיזור שלי. לא עושים בו הרבה והשעות לא ממש רבות. יש לי פרופיל 45 נפשי. ויש לי המלצה לקל"ב אך ורק באיזור המגורים מהפסיכיאטר. מתחיל להימאס לי מהבסיס הזה ומהמפקדים שלי. יש לציין שעברתי הרבה בסיסים עד שהגעתי לבסיס הזה. נמאס לי מיומיות זה מפריע לעבודה שלי ולקשר שלי עם חברתי. השאלה שלי היא כזאת: אם אני עובר עוד בסיס, מה הסיכוי שיתנו לי תפקיד טוב( לא יומיות אלא 5-9 יומיות וכו') בעובדה שאני כמעט שנתיים בצבא וישש לי פרופיל 45 נפשי ויש לי המלצה לקל"ב באיזור המגורים בלבד? אני פשוט לא מסתדר בצבא ואני לא יכול עם זה עוד

idos2

New member
נמאס לך מיומיות!?

אז מה יגיו כל הג'ובניקים שטוחנים חצאים או 11-3 או 10-4 !? ושלא לדבר על הלוחמים בכלל... מה כבר יכול להפריע בזה לקשר שלך עם חברה שלך!? אתה כל יום בבית!!! ומפריע לעבודה? אני מכיר מספיק חיילים שמשרתים יומיות ומסתדרים יופי עם העובדה שלהם.

oki doki

New member
תגובה

אני לא חושב שאתה צריך לבוא אלי עם ביקורת. תשמור את זה לחברים שלך לא ביקשתי תגובה ביקשתי עזרה תוגה בכל אופן

eyal1307

New member
תגובה יפה

האמת אני לא ממש מבין מה הבעיה שלך ??? אתה כבר שנתיים בצבא נשאר לך עוד שנה כולה אז תצא יומיות שזה חלומו של כל אחד ,ותפסיק להתנהג כמו איזה תינוק לפי מה שאמרת עברת מלא בסיסים מה שנובע מכך שאתה לא מרוצה מכל בסיס שהגעת אליו ואתה רוצה לעזוב, אז תעשה את השנה שנשארה לך וזהו אחר כך תעשה מה שאתה רוצה.. ועוד משהו בנושא שמתם לב שכל החיילים החדשים שמתגייסים ואפילו חיילים שלפני גיוס מחפשים רק את הדרך הקלה לצאת החוצה או מחפשים את הקב"ן וכמה שפחות לתרום???? הדור הולך ונהייה יותר ויותר מפונק ולא יודע מה זה עבודה קשה, ילדי שמנת מגעילים!!!!!!!!!!!

למעלה