אעאעאעעעעא!

Reut E

New member
אעאעאעעעעא!

היום הייתה בגרות בפיזיקה וסיימתי רשמית עם הדבר הזה! ואני רוצה להקדיש לעצמי שיר! Gamma ray- leaving hell "Oh no, here it comes again my mind is set for freedom now so let the ball begin let the ball begin Leaving Hell I'll build a new tomorrow say farewell 'cause you can't lock me in Time to go I'm leaving without sorrow kiss my Ass goodbye 'cause we will never meet again"

Reut E

New member
הדבר הזה...

שאמא של אבי קיבלה בו 100.... צבא אה?

boxer86

New member
פיסיקה...

את תכעסי אם אני אגיד לך שאני לומד פיסיקה בטכניון, או שרק תרחמי עליי?

Reut E

New member
בטכניון

לומדים בכל מקום פיזיקה אז אני לא כועסת סחטיין שהתקבלת לשם לא? נו איך זה פיזיקה ב'? מגנטיות לא?

Reut E

New member
ההפך

מזל טוב לך על זה שאיבדת אתמול בלילה את הבתולים עם אמא של אבי!

Reut E

New member
לא../images/Emo13.gif

אבל יש שמועה שאתה אמרת לה "תהיי עדינה, זו הפעם הראשונה שלי"

Reut E

New member
אז למה רשום שאתה השחקן הראשי בבתול בן 40?

ולא, רעות בא דווקא משורש רעה.

Reut E

New member
אה נכון התבלבלתי בינך לבין החנון ההוא

טוב נו הבה נסיים את הירידות באמת 1:0 לי

טוב בגלל שיש לך שם של כוסית.

וגם בגלל שאת אוהבת וורוד וגם כי יש לך שם של כוסית אאאהה רגע כדי שלא יגידו שאני מלקק אז - כושלאמאשלך!! [סקרו דרייבר על סמים]

boxer86

New member
שימי לב איך קוראים לקורס:

יש קורס שנקרא "פיסיקה 2" יש קורס שנקרא "פיסיקה 2מ" (מ-מורחב) ואני עושה את הקורס "פיסיקה 2ממ"......... בעיקרון אני עכשיו במדעי המחשב אבל אחרי תהליך של גילוי עצמי הבנתי שאני שונא מחשבים אז אני בדרך לעבור לפיסיקה היתרון: אני לא אעבוד בהייטק... החסרון: אני לא ארוויח את המשכורת של הייטק

Reut E

New member
מוזר

לא חשבתי שפיזיקה אמור להיות יותר טוב ממדעי המחשב/יותר קל טוב נו אני לומדת את רמת התיכוןP: אתה לא רוצה לראות את הבגרות במכניקה ובמדעי המחשב א'.

למעלה