אספרסו וקפוצ'ינו
שלום לכולם,
חדשה כאן והחלטתי להתייעץ אתכם אחרי שחקרתי קצת באינטרנט וכאן.
מאז ומתמיד אני שותה קפה בוץ, קפה שחור טורקי. אם אני יודעת שיש זמין לידי. וכבר כמה שנים שאם אין לידי גיליתי את האספרסו והקפוצ'ינו. אני גם מתפנקת בשוקוצ'ינו אם אני לא צריכה קופאין.
לאחרונה החלטתי למצוא דרך להכין בבית ללא מכונה אספרסו, קפוצ'ינו ושוקוצ'ינו כיוון שאין לי מקום לכזו או זמן או סבלנות לטפל בה. אני גם רוצה לשתות עם חלב אורגני ומנות קטנות.
בעבודה יש מכונה של חבר עם קפסולות אז אני פשוט מביאה לעצמי את מנות החלב שאני רוצה ומכינה לעצמי ונהינת מקפוצ'ינו/אספרסו/שוקוצ'ינו.
אבל אם בא לי בבית מה עושים? עד כה אילתרתי בזה שקניתי בנפרד מטחנת קפה ומקציף חלב בנפרד. ואם קפוצ'ינו-אז מכינה בוץ/שחור רגיל אולי מעבירה לכוס בלי הבוץ ומוסיפה את החלב המוקצף.
אבל אני מבינה שזה לא אספרסו אמיתי/מורכז בשביל הקפוצ'ינו/אספרסו.
האם המקינטה מספיקה ליצור אספרסו עבור הקפוצ'ינו או שכדאי משהו אחר?
שוב-מכונה זו לא אופציה. אין מקום, זמן וכו'.
בשביל הקפוצ'ינו פעם/פעמיים בשבוע זה לא נראה לי כדאי לקנות מכונה.
שלום לכולם,
חדשה כאן והחלטתי להתייעץ אתכם אחרי שחקרתי קצת באינטרנט וכאן.
מאז ומתמיד אני שותה קפה בוץ, קפה שחור טורקי. אם אני יודעת שיש זמין לידי. וכבר כמה שנים שאם אין לידי גיליתי את האספרסו והקפוצ'ינו. אני גם מתפנקת בשוקוצ'ינו אם אני לא צריכה קופאין.
לאחרונה החלטתי למצוא דרך להכין בבית ללא מכונה אספרסו, קפוצ'ינו ושוקוצ'ינו כיוון שאין לי מקום לכזו או זמן או סבלנות לטפל בה. אני גם רוצה לשתות עם חלב אורגני ומנות קטנות.
בעבודה יש מכונה של חבר עם קפסולות אז אני פשוט מביאה לעצמי את מנות החלב שאני רוצה ומכינה לעצמי ונהינת מקפוצ'ינו/אספרסו/שוקוצ'ינו.
אבל אם בא לי בבית מה עושים? עד כה אילתרתי בזה שקניתי בנפרד מטחנת קפה ומקציף חלב בנפרד. ואם קפוצ'ינו-אז מכינה בוץ/שחור רגיל אולי מעבירה לכוס בלי הבוץ ומוסיפה את החלב המוקצף.
אבל אני מבינה שזה לא אספרסו אמיתי/מורכז בשביל הקפוצ'ינו/אספרסו.
האם המקינטה מספיקה ליצור אספרסו עבור הקפוצ'ינו או שכדאי משהו אחר?
שוב-מכונה זו לא אופציה. אין מקום, זמן וכו'.
בשביל הקפוצ'ינו פעם/פעמיים בשבוע זה לא נראה לי כדאי לקנות מכונה.