אסף צ'רנילס נפרד מ"מוזיקה היום"

אסף צ'רנילס נפרד מ"מוזיקה היום"

בהודעה שפירסם היום בקבוצת הפייסבוק שלו הוא הודה למאזינים שלו בשלוש השנים האחרונות: "אנחנו מקווים שהצלחנו להביא לאוזניכם מוסיקה חדשה שעניינה אתכם, המלצות של מוסיקאים שהפתיעו אתכם, פינות מוסיקליות שחשפו אתכם למוסיקה שלא הכרתם, והופעות חיות שריגשו אתכם. ואם גם סתם הצלחנו להעביר לכם את הזמן בנעימים מדי פעם, אנחנו מרוצים". החל מהשבוע הבא יועברו הג'אמים של "מוזיקה היום" לימי ראשון ב-14:00. צ'רנילס ימשיך להגיש אותם עד סוף החודש, ואני מניח שאחר כך יפנה סופית את מקומו לטובת ה-קוטנר שחוזר לרדיו. צ'רנילס בחור מוכשר ושדרן מצויין, מקווה שהוא ימצא פורמט חדש בתוך התחנה הצבאית או מחוצה לה.

the1head

New member
אני מאוד נהנה ממוזיקה היום

מאז שהתוכנית עברה לשעות הלילה (אחרי ששנים הייתה משודרת בין 14-15) אני מאזין לה כמעט באופן קבוע. התוכנית מאוד ממוקדת ולא מתפזרת ליותר מידי קישקושים. מוזיקה חדשה עם דגש לקידום המוזיקה הישראלית. השבוע הוא ישדר את התוכנית האחרונה אז גם ממני - ברכות ודרך צלחה. ה אם במתכונת החדשה עם יואב קוטנר התוכנית תשוב לשעות הצהריים?

לפי הפרומואים המושמעים בגל"צ

קוטנר ימשיך לשדר בשעה 21:00. על פי הפרומואים הג'אמים ישודרו בראשון ב-15:00 ולא ב-14:00 כמו שנכתב. בשעה 14:00 ישדרו גורי אלפי ועינב גלילי, ובימי חמישי בין 14:00 ל-16:00 טייכר וזרחוביץ'.

olli3

New member
מנהל
אלפי וגלילי...

שנה שעברה כל יום בשתיים מצאתי את עצמי מתלבט האם להאזין להם או לחגיגה במרינה. תוכן משעשע ומצחיק מול מוסיקה שאני נהנה לשמוע. בסוף נשארתי נאנן לגל"צ ב2 וב3 הייתי עובר לדרום 101.5 מקווה שגם השנה התוכנית תהיה כפי שהייתה בשנה שעברה.

olli3

New member
מנהל
מה יש לך.. זה מותג.. פתח כבר סניף שני

בדרך לפתיחת רשת...

למעלה