אסותא רמת החייל

Smadalita1976

New member
אסותא רמת החייל

שלום בנות - עברתי לאסותא רמת החייל. מתחילה סבב שני של טיפולים. אשמח לשמוע מבנות שעברו טיפולים באסותא - הצלחות, כשלונות, עצות וחוות דעת כלליות על מחלקת ה IVF שם. תודה רבה - א.

rainbow84

New member
הצוות מצוין, אבל צריך הרבה סבלנות...

השירות שם בחודשים האחרונים לא משהו. לוקח להם שעות לחזור אליך. לדעתי יש שם המון מטופלות ופחות מדי כוח אדם. תנסי לתקשר איתם באי-מייל, זה עדיין יקח להם שעות לחזור אליך...אבל אולי קצת פחות מאשר אם תתקשרי ותשאירי הודעה. בהצלחה!

Liz1987

New member
אסותא

עברתי הפריה ותרומת ביצית באסותא ליפני כשנה, אך לצערי ללא הצלחה. המקום קצת קר , אנשי הצוות נעימים ולא יותר... אני עשיתי גם תרומת ביצית כך שהדרך שלי הייתה די מסובכת עם המון תקלות , ביום ההחזרה היו חסרים אישורים שמראש התקשרתי לברר שהם בתיק ונענתי בחיוב אך כאשר הגעתי להפריה אמרו לי שזה לא הפשרי להחזיר את העוברים וגרמו לי להיסטריה ובכי ולאחר שהשגתי את המסמכים בערב יום כיבור ויום שישי עברתי את ההפריה כשאני ממש לא רגוע. אני עדיין ממשיכה שם בתיקווה שהחלפת הרופא אולי תשנה את המצב. אני גם הייתי מול מתאמת תרומות שהיא בעיקרון הייתה אחראית והרופא אז אני לא יכולה לומר יותר מזה על המקום עצמו רק לשים לב שמבכינת אישורים וטפסים את מסודרת! בהצלחה;)

ל א ו

New member
מאז שהם התחדשו במקום חדש

שזה כבר כמה שנים - הם ממש לא שירותיים, הכל הלך להם לאיבוד ותמיד עושים צרות עם בקשות.

טולטול40

New member
לי לא היו בעיות

טופלתי ע"י רופא פרטי שמטפל ברמת החי"ל. כל עוד את מביאה את כל הבדיקות וכל הטפסים לא צריכה להיות שום בעיה. חלק מהבדיקות שלחתי בפקס והם התקשרו אלי כשעה לאחר מכן והודיעו לי שהבדיקות התקבלו. אני הייתי צריכה גם לנייד תרומת זרע וזה עבד מצויין. הדרכת האחיות היא ברורה מאוד והן מסבירות מצויין את הפרוטוקול. לגבי המעקב אכן יש נשים רבות מאוד אבל אם את מגיעה מוקדם בבוקר זה הולך מהר מאוד. בהריון השני שלי שהמעקב שלו היה לפני כחודשיים לא יכולתי להגיע מוקדם כי יש לי תינוק בבית אז המתנתי כמו כולן. יש לפחות 2-3 חדרי US פתוחים ולפעמים כשיש עומס פותחים חדר רביעי. בדיקות הדם הן הכי מהירות שיש, האחות פשוט מדהימה. לגבי שאיבה והחזרה - זה היה כל כך מזמן אבל החוויה שלי היתה בסדר גמור. היה לי מרדים מעולה והרופא שלי הצליח איפה שאחרים כשלו במשך שנה שלמה כך שכמובן שהייתי מרוצה. הפעם החזרתי מוקפאים כך שזה היה פשוט יותר. צריך לנסות להתעלם ממה שנראה כחסרונות ולזכור מהי המטרה. זו דעתי. סך הכל ביחס למקומות אחרים זה מקום שמתנהל בצורה מקצועית. בהחזרה האחרונה שלי שכחו להודיע לרופא שלי שאני רשומה וציוותו אותי לרופא אחר - אז התקשרו אליו והתנצלו בפני. אז מה - לשבור את הכלים? חיכיתי, הוא הגיע והתנצל , ההחזרה התבצעה והלכתי הביתה.היום אני בהריון בשבוע 9 עם עובר אחד. השגתי את מטרתי. זו הדרך שלי להסתכל על הדברים. אני בטוחה שיש בנות שחושבות אחרת.

לפני שנתיים

הריתי שם בהפריה שניה, כל הרופאים שנתקלתי בהם היו מקצועיים מאוד. המעקבים היו מהירים, בהחזרות היו מקרים שחיכיתי כמה שעות, תלוי מי היה הרופא. בגדול אני חושבת שתמיד עדיף להגיע דרך רופא אישי (פרטי או לא) ולא להסתמך על הרופא התורן

נתנאלה2

New member
אסותא אחרי 3 טיפולים

המחלקה מאוד גדולה, כמו בית חרושת לכך יש פלוסים ומינוסים, הנה דעתי בנושא: הכל מתוקתק הפאן החיובי של העניין הוא שבמעקבים לא מחכים הרבה כפי שרשמו ,יש תמיד בן 2-4 חדרי אולטרסאונד. אנשי צוות: לצערי ההתרשמות שלי היא קרירות ואנטיפטיות, מזכירות, לא ממש חביבות, לא מחייכות וגוערות לא מעט. בנות האולטרסאונד: ברובן נחמדות, מקצעיות ונעימות האחיות: מי אלו? עד היום לא יצא לי ממש להקשר או להכיר אף אחת מהן. לוח זמנים דיי מתוקתק, מ07.00 בבוקר ועד 20.00 בערב ללא הפסקה, שאיבות והחזרות , מאוד מאורגן, המינוס מזמינים אותך איזה שעה וחצי לפני -קצת מרגיז. מעבדה: שמעתי שמשובחת ומקצועית , עדיין לא הצלחתי, בימים הקרובים יעשו לעובריי הנצה ונראה את איכות העוברים, המינוס, מעבדה עמוסה ולכן "מעדיפים" לגדל לבלוטוציסטים קרי, לא להקפיא! מטופלת עם רופא פרטי ולכן אין לי מושג על התנהלות הצוות הרפואי. בהצלחה!

חלבלבית

New member
ממליצה בחום

אחרי שעברתי ממקום ראשון שהטיפול בו נכשל בגלל מעבדה גרועה עברנו לאסותא. טופלתי דרך מרפאת שלושת הפרופסורים וכל ההתנהלות מולם טלפונית+פרונטלית הייתה זריזה, מקצועית ונעימה. אצלי היה דבר אחד בראש שהיא איכות המעבדה. שמעתי שבאסותא המעבדה משוכללת ואחת הטובות בארץ בגלל בעיות זרע קשות לא רציתי הגיע למצב שיהיו פאשלות.... בקיצור, לא יודעת איך זה היום אבל התחושה שלי היא שכל הזמן נתנו לי הרגשה טובה במעקבים או בכניסה לשאיבה/החזרה וכו'. ממליצה בחום.

נצל"ש ביורוקרטיה ברמת החיל

שלום לכולן, לפני שנתיים עשיתי IVF באסותא רמת החיל. כשאחזור לסיבוב נוסף אעשה זאת דרך רופא אחר שגם הוא מטפל ברמת החיל. הטיפול יהיה החזרת מוקפאים. הרופא אמר ״ביום x למחזור לכי לאסותא לעשות אולטאסאונד ותתקשרי עם תוצאות״. שכחתי לשאול אותו על הביורוקרטיה. אז: 1. האם אני צריכה לפתוח שוב תיק באסותא? האם פשוט להגיע לאולטראסאונד? האם משהו אחר? 2. איזה אישור אני צריכה לבקש מקופת החולים? האם רק טופס 17? תודה רבה למי שתענה!

טולטול40

New member
לפי זכרוני

כל פעם שאת מתחילה מחזור טיפולים חדש את צריכה לפתוח תיק. הם למעשה ימשיכו אם התיק הישן שלך אבל עליך לחזור על כל בדיקות הדם, להביא טופס 17 להחזרת מוקפאים. הרופא שלך היה צריך להסביר לך את הכל. את צריכה לקבוע תור להדרכת אחיות, להגיע עם דף הפרוטוקול. אם קיבלת מהרופא את דף הבדיקות אז ללכת לעשות אותן ולהגיע להדרכת אחיות עם התוצאות שכבר יש לך. את השאר את יכולה לפקסס כמו HIV ואחרות שמקבלים מאוחר יותר. אם את מעל גיל 40 יש לחזור על בדיקת PAP , ממוגרפיה וכו' . בהדרכה יסבירו לך בדיוק את הפרוטוקול שזה מתי להגיע לאולטרסאונד, מתי להתחיל לקחת את ההורמונים אם הפרוטוקול הוא לא על מחזור טבעי. תתחילי בכך שתתקשרי למוקד קביעת תורים של אסותא ותקבעי תור להדרכת אחיות. תוציאי טופס 17 מהקופה להחזרת מוקפאים וצאי לדרך. מקווה שעזרתי. בהצלחה. אני זוכרת אותך מפורום פוריות, איזה יופי שאת כבר כאן

היי טולטול

גם אני זוכרת אותך... תודה רבה - ממש עזרת לי!

למעלה