אנשי לטאה בקפלן?

• פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

Harrington

Well-known member
מנהל
זכותו לאחוז בכל דעה.
ואללה? שמח לשמוע :). כי בדרך כלל השמאל לא מתלהב מאנשיהם כאשר הם מתחילים לפתע להפעיל את מוחם בעצמם ומפסיקים לדקלם את דפי המסרים שלו.
אבל הנפנוף המתמיד בהיותו שמאלני (לשעבר?) מעורר שאט נפש.
שיעורר בכיף אצל כל שמאלני ורל"בניק שרואה עצמו נפגע מהמצב :).
ואתה פשוט מדהים איך אתה מעז לשקר בכל תחום.
כן. כך אתה אוהב לצווח. מעולם לא תפסת אותי בשקר כלשהו אמנם, כך שטענתך זו כשלעצמה נשמעת שקרית קמעה, אבל לא משנה. העיקר הכוונה :).

ואגב לא ביג ג'ו יקר, אדם שמעלה טענה ולא מצרף אליה את ההוכחות שאתה דורש לא ראוי לתואר שקרן. לא אם הוא בא משמאל ולא אם הוא בא מימין. זאת טעות תפיסתית בשפה העברית ובהבנת הנקרא.
האיש יושב בערוץ 14 והוא חד צדדי פנאטי כמו כל המומרים.
כאמור, או שהוא פשוט למד לבחון דברים לגופם במקום לתקוף על אוטומט כל דבר אך ורק בגלל זהות המעורבים (ויריבתו הפוליטית איתם). אין לי אלא לקוות שכל השמאל הישראלי יוכל לעשות זאת ביום מן הימים. אבל אין ספק שעד שהיום הזה יגיע, יש לדבר על "שאט נפש" וכדו' ;-).
לא כאילו שהוא בעל דעות פלרליסטיות - פעם כך ופעם כך, כפי שבירברת ללא קשר חמציאות - כדרכך.
אהה, זאת האמת והמציאות. כמובן שזכותך המלאה להמציא אחרת. לא מאמין שמישהו יראה בזה חידוש גדול :). אבל המציאות והאמת היא בדיוק כמו שתיארתי, כרגיל. כל צופי ערוץ 14 ומאזיני הפרופסור יוכלו לאשר זאת. בכל אופן, הישרים, כנים והגונים שבהם כמובן ;-).
שילמד מגדי טאוב שלפחות אינו מתחזה.
אשריהו. וכמובן שאם הפרופסור ינהג כגדי טאוב (שאין לי מושג כיצד הוא נוהג מבחינה זו), הוא יזכה ממך לאהדה ותמיכה ותרעיף עליו רק אהבה והערכה :). אין ספק בכלל...

ai27

Well-known member
תגיד... אתה עוד לא מבחין בכך, שממש בקרוב לא תהיה לך מדינה?
שמתי לב שלפידונים מנסים להחריב את ארצי היפה והמשגשגת
באמת נראה לך שהם יצליחו?
ועוד בקרוב?

נערך לאחרונה ב:
למעלה