אנשי לטאה בקפלן?

• פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

Harrington

Well-known member
מנהל
ולחזיר שלועג לאשה שכנראה אינה בקו הבריאות אין לך מה לומר?
א. חידשת לי שזאת המופיעה בתמונה היא אשה. לא קלטתי זאת עד עכשיו.
ב. מה הקשר בין מחט לת_ת? הוא הרי לא דיבר על אשתך שלך (ככל שקיימת).

אני אגב דווקא בעד לפנות לגופו של גולש (אך לעולם לא לבני משפחתו) כאשר זה תוקף מישהו גם אם הלה לא מצוי בפורום :). אבל יש מצב שההנהלה פחות מתלהבת מהרעיון ויחד איתה אותם גולשים שמגיבים בדרך כלל בחריפות כאשר מציבים בפניהם את המראה שהם מקללים בה אנשם אחרים.

The Real Big Joe

Well-known member
א. חידשת לי שזאת המופיעה בתמונה היא אשה. לא קלטתי זאת עד עכשיו.
ב. מה הקשר בין מחט לת_ת? הוא הרי לא דיבר על אשתך שלך (ככל שקיימת).

אני אגב דווקא בעד לפנות לגופו של גולש (אך לעולם לא לבני משפחתו) כאשר זה תוקף מישהו גם אם הלה לא מצוי בפורום :). אבל יש מצב שההנהלה פחות מתלהבת מהרעיון ויחד איתה אותם גולשים שמגיבים בדרך כלל בחריפות כאשר מציבים בפניהם את המראה שהם מקללים בה אנשם אחרים.
בקיצור אתה כל צבוע שאפילו אינך מבחין בזה...

Harrington

Well-known member
מנהל
בקיצור אתה כל צבוע שאפילו אינך מבחין בזה...
אכן. בהחלט. אני מביע את דעתי ובוחן כל סוגיה לגופו של עניין במקום לדקלם על-פי דפי מסרים, לתקוף על סמך זהות המעורבים ולא על סמך הדברים עצמם ומהות הנושא, ומסרב דרך קבע לפעול כמוך ולהיכנע לתכתיבך על אף שלל הקללות וכינויי הגנאי שסירובי זה מקנה לי באדיבותך.

בהחלט, אם לזה ייקרא צביעות, לכבוד לי לשאת בתואר זה כל יום בשבוע ופעמיים בימי חמישי :).

מיצינו יקירי. לך תג'נן מישהו אחר כמה שעות.

The Real Big Joe

Well-known member
אכן. בהחלט. אני מביע את דעתי ובוחן כל סוגיה לגופו של עניין במקום לדקלם על-פי דפי מסרים, לתקוף על סמך זהות המעורבים ולא על סמך הדברים עצמם ומהות הנושא, ומסרב דרך קבע לפעול כמוך ולהיכנע לתכתיבך על אף שלל הקללות וכינויי הגנאי שסירובי זה מקנה לי באדיבותך.

בהחלט, אם לזה ייקרא צביעות, לכבוד לי לשאת בתואר זה כל יום בשבוע ופעמיים בימי חמישי :).

מיצינו יקירי. לך תג'נן מישהו אחר כמה שעות.
צביעות אינה קללה. היא אבחנה.

certified.woke

Well-known member
בצלום רואים בברור כי לרגלים האחוריות יש לכל אחת חמש אצבעות.
אצבעות הרגלים הקדמיות אינן נראות בברור עקב התנוחה בצלום.
לא ברור מנין נלקח הצלום האחר...הוא אינו שייך לערך מן הויקיפדיה.

OK, מצאת רפטיל עם "יד" ארבע-אצבעית.
מה ראית ללעוג למפגינה?
האם אינה עונה על קריטריון ה"יופי" שלך?

נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member
בצלום רואים בברור כי לרגלים האחוריות יש לכל אחת חמש אצבעות.
עוד לא למדת על ההבדל בין ידיים לרגליים?
למשל בתת-הקבוצה של הלטאות הקודמות שהבאתי, קל לספור את מספר האצבעות
1725544587922.png
אצבעות הרגלים הקדמיות אינן נראות בברור עקב התנוחה בצלום.
לא ברור מנין נלקח הצלום האחר...הוא אינו שייך לערך מן הויקיפדיה.
אם קשה לך להתמקד בתמונה - אתה יכול פשוט לקרוא
1725544415775.png

certified.woke

Well-known member
עוד לא למדת על ההבדל בין ידיים לרגליים?
למשל בתת-הקבוצה של הלטאות הקודמות שהבאתי, קל לספור את מספר האצבעות
צפה בקובץ המצורף 115574

אם קשה לך להתמקד בתמונה - אתה יכול פשוט לקרוא
צפה בקובץ המצורף 115572
בכל מקרה, ריח רע נודף מהודעתך שבראש ה- thread...וזה אינו מקרי...

certified.woke

Well-known member
לקח לך הרבה זמן
אבל בסוף אפילו אתה הצלחת לספור 4 אצבעות

אני מציע לך להנציח את ההישג הזה באתר הדבילי שלך
זה תלוי באיכות הצלום...הריח הרע אופף אותך באשר תפנה, אך מובן כי רק הסובבים אותך חשים בו...

Harrington

Well-known member
מנהל
הפרופסור מהחתימה שלך מיצה את הגימיק של "השמאלני של ערוץ 14". הוא מגעיל כמו שרוב המומרים שמנסים חהוכיח את נאמנותם למחה החדש...
או שהוא פשוט בוחן את הדברים לגופם של עניין. יעני מה שהיה מכונה פעם, בלע"ז, באופן ענייני. על סמך זה קובע את דעותיו בכל דבר ועניין. פעם זה יוצא מזוהה עם השמאל ופעם זה יוצא מזוהה עם הימין ר"ל.

בגדול ועל אף שאיני אובייקטיבי לגבי הנ"ל, עושה רושם שזה פחות או יותר כל השינוי שחל בפרופ' כהן אליה. הא ותו לא.

The Real Big Joe

Well-known member
או שהוא פשוט בוחן את הדברים לגופם של עניין. יעני מה שהיה מכונה פעם, בלע"ז, באופן ענייני. על סמך זה קובע את דעותיו בכל דבר ועניין. פעם זה יוצא מזוהה עם השמאל ופעם זה יוצא מזוהה עם הימין ר"ל.

בגדול ועל אף שאיני אובייקטיבי לגבי הנ"ל, עושה רושם שזה פחות או יותר כל השינוי שחל בפרופ' כהן אליה. הא ותו לא.
זכותו לאחוז בכל דעה. אבל הנפנוף המתמיד בהיותו שמאלני (לשעבר?) מעורר שאט נפש. ואתה פשוט מדהים איך אתה מעז לשקר בכל תחום. האיש יושב בערוץ 14 והוא חד צדדי פנאטי כמו כל המומרים. לא כאילו שהוא בעל דעות פלרליסטיות - פעם כך ופעם כך, כפי שבירברת ללא קשר חמציאות - כדרכך.
שילמד מגדי טאוב שלפחות אינו מתחזה.

למעלה