אנשי הרכבת מה זה ?.

מצב
הנושא נעול.
כמה מילים על FWD

מיד זיהיתי שזה FWD שלל מצרי?
השארתם את הסמל הנדיר במקום?
כמה מילים על FWD
וכפי שמאיר ציין, משאיות רבות כאלה נפלו שלל במלחמת קדש ובמלחמת ששת הימים מיד הצבא המצרי. FWD(ראשי תיבות באנגלית של "הנעה 4X4") היתה חברה אמריקאית קטנה שיצרה משאיות משנת 1912 עד שנת 1974. יש לי תמונות של משאיות FWD בסיני ואם אזכור, אסרוק אותן לפורום ביום ראשון

ה דרומי

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo45.gifבני אין לכם משהו שירצה לש

כמה מילים על FWD
וכפי שמאיר ציין, משאיות רבות כאלה נפלו שלל במלחמת קדש ובמלחמת ששת הימים מיד הצבא המצרי. FWD(ראשי תיבות באנגלית של "הנעה 4X4") היתה חברה אמריקאית קטנה שיצרה משאיות משנת 1912 עד שנת 1974. יש לי תמונות של משאיות FWD בסיני ואם אזכור, אסרוק אותן לפורום ביום ראשון
בני אין לכם משהו שירצה לש
פצה

הנה התמונה

כמה מילים על FWD
הנה התמונה
צולמה בזמן מלחמת סיני ונמצאת בהרבה אלבומים וגם באתר התצלומים הלאומי.

dovk

New member
כן...

אנשי מועדון -5 או דוב מה זה?.
כן...
אתם רואים מה קורה כשאין זמן לשוטט, כולם משיגים אותי... ראיתי את המגרש הזה מבחוץ, הוא בשלבי נטישה נראה לי? היו שם עוד דברים מעניינים שמבחוץ לא הצלחתי לזהות... צודקים אתם, FWD שלל מצרי, ראיתי את הרכב הזה, ניסיתי לעניין את אמנון אבל זה לא מדבר אליו. זה בעצם רכב מקביל ל- D-400 של אותה תקופה (תא הנהג אפילו מאוד דומה...). דווקא את הסמל, שמעניין אותי, לא הצלחתי לראות, הנסיון לפתוח את התמונה זזורק אותי לעזאזל.

ה דרומי

New member
דוב שלום יש שם גם לארק ואלקמינו

כן...
אתם רואים מה קורה כשאין זמן לשוטט, כולם משיגים אותי... ראיתי את המגרש הזה מבחוץ, הוא בשלבי נטישה נראה לי? היו שם עוד דברים מעניינים שמבחוץ לא הצלחתי לזהות... צודקים אתם, FWD שלל מצרי, ראיתי את הרכב הזה, ניסיתי לעניין את אמנון אבל זה לא מדבר אליו. זה בעצם רכב מקביל ל- D-400 של אותה תקופה (תא הנהג אפילו מאוד דומה...). דווקא את הסמל, שמעניין אותי, לא הצלחתי לראות, הנסיון לפתוח את התמונה זזורק אותי לעזאזל.
דוב שלום יש שם גם לארק ואלקמינו
ועד כמה שבחור בשם צביקוש23 מבין ב
מכוניות קטנות ישנות יותר ממני. דוקא לא נראה שיש כונה לסגור אבל אני ממש לא יודע. התמונה שבי הספל צרף נתן דוקה רקע לאיך היו פעם המשאיות הללו.

ומה הפירוש "סקיה"?

קצת היסטוריה - קו 36 התחיל כקו 56
ופעל מת"א למעברת סקיה א' ו- ב'. אח"כ שינו את שם המעברה לאור יהודה ואת מספר הקו ל- 36.
ומה הפירוש "סקיה"?
מה שכתבת נכון מאוד, ועוד קצת היסטוריה במענה לשאלה. השם המקורי כמובן סאקיה וואחדה ו-סאקיה תאניה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה