אנשי מועדון -5 או דוב מה זה?.אנשי הרכבת מה זה ?.
זה שברולט אואנשי מועדון -5 או דוב מה זה?.
וזה הסמל של הדבר הזהזה שברולט או
דודג' איפה צולמו התמונות?
וזה מספר הרישוי של הטנדרוזה הסמל של הדבר הזה
זהו הסמל של הטנדר הזה אותו צילמנו היום. אין לי מושג מה זה ובמה מדובר. מישהו יודע מה זה הטנדר הזה?
נסיון להבהיר את המספרוזה מספר הרישוי של הטנדר
מיד זיהיתי שזה FWD שלל מצרי?וזה הסמל של הדבר הזה
זהו הסמל של הטנדר הזה אותו צילמנו היום. אין לי מושג מה זה ובמה מדובר. מישהו יודע מה זה הטנדר הזה?
כמה מילים על FWDמיד זיהיתי שזה FWD שלל מצרי?
השארתם את הסמל הנדיר במקום?
כמה מילים על FWD
וכפי שמאיר ציין, משאיות רבות כאלה נפלו שלל במלחמת קדש ובמלחמת ששת הימים מיד הצבא המצרי. FWD(ראשי תיבות באנגלית של "הנעה 4X4") היתה חברה אמריקאית קטנה שיצרה משאיות משנת 1912 עד שנת 1974. יש לי תמונות של משאיות FWD בסיני ואם אזכור, אסרוק אותן לפורום ביום ראשון
הסמל נמצא על הרכב יש תמונה שלומה עם הסמל?
ושם הוא נשאר.....הסמל נמצא על הרכב יש תמונה שלו
הנה התמונהכמה מילים על FWD
וכפי שמאיר ציין, משאיות רבות כאלה נפלו שלל במלחמת קדש ובמלחמת ששת הימים מיד הצבא המצרי. FWD(ראשי תיבות באנגלית של "הנעה 4X4") היתה חברה אמריקאית קטנה שיצרה משאיות משנת 1912 עד שנת 1974. יש לי תמונות של משאיות FWD בסיני ואם אזכור, אסרוק אותן לפורום ביום ראשון
כן...אנשי מועדון -5 או דוב מה זה?.
דוב שלום יש שם גם לארק ואלקמינוכן...
אתם רואים מה קורה כשאין זמן לשוטט, כולם משיגים אותי... ראיתי את המגרש הזה מבחוץ, הוא בשלבי נטישה נראה לי? היו שם עוד דברים מעניינים שמבחוץ לא הצלחתי לזהות... צודקים אתם, FWD שלל מצרי, ראיתי את הרכב הזה, ניסיתי לעניין את אמנון אבל זה לא מדבר אליו. זה בעצם רכב מקביל ל- D-400 של אותה תקופה (תא הנהג אפילו מאוד דומה...). דווקא את הסמל, שמעניין אותי, לא הצלחתי לראות, הנסיון לפתוח את התמונה זזורק אותי לעזאזל.
אנשי דן מה זה?.
קצת היסטוריה - קו 36 התחיל כקו 56זה אוטובוס לאור יהודה![]()
לפני שהיו "קווים"![]()
ומה הפירוש "סקיה"?קצת היסטוריה - קו 36 התחיל כקו 56
ופעל מת"א למעברת סקיה א' ו- ב'. אח"כ שינו את שם המעברה לאור יהודה ואת מספר הקו ל- 36.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.