אנשימים תגידו פה שלום, אני יוצאת לטיול שנתי נכון שתתגעגעו אליי אל תדאגו, אני חוזרת ביום שני בלילה...
Q QsomeoneQ New member 24/5/03 #1 אנשימים ../images/Emo9.gif תגידו פה שלום, אני יוצאת לטיול שנתי נכון שתתגעגעו אליי אל תדאגו, אני חוזרת ביום שני בלילה...
אנשימים ../images/Emo9.gif תגידו פה שלום, אני יוצאת לטיול שנתי נכון שתתגעגעו אליי אל תדאגו, אני חוזרת ביום שני בלילה...
Q QsomeoneQ New member 24/5/03 #4 ../images/Emo3.gif... ../images/Emo26.gif אמרתי "יפה שלום" לא "שלום יפה"
R RomeoITALIANO3 New member 24/5/03 #5 אהה ידעת שאני יכתוב את זה? כי חשבתי שאת אומרת "תגידו שלום יפה" ואני כריפלקס כתבתי שלום יפה, אבל את רשמת "תגידו יפה שלום" אז אני יתקן ל יפה שלום (אין קשר אני יודע)
אהה ידעת שאני יכתוב את זה? כי חשבתי שאת אומרת "תגידו שלום יפה" ואני כריפלקס כתבתי שלום יפה, אבל את רשמת "תגידו יפה שלום" אז אני יתקן ל יפה שלום (אין קשר אני יודע)
D daniel pomiki New member 24/5/03 #9 כשיו בצורה מסודרת../images/Emo13.gif ולא באי סי קיו בי בי תהני בטיול... נקוה לא להרוס את הפורום עד שתחזרי
כשיו בצורה מסודרת../images/Emo13.gif ולא באי סי קיו בי בי תהני בטיול... נקוה לא להרוס את הפורום עד שתחזרי