אנשים,שאלה בקשר לאיי סי קיו

אנשים,שאלה בקשר לאיי סי קיו

שאלתי גם בפורום תמיכה טכנית,אבל עדיין לא ענו לי שם,אז אני שואלת גם כאן בינתיים:האיי סי קיו שלי לא עובד.לא משנה מה אני עושה,הוא לא מגיב.אני מכבה ומדליקה מחדש,אני הורדתי את האיי סי קיו מחדש.ועדיין-זה לא עוזר.אז מה אני יכולה לעשות בנידון?זה כבר יומיים ככה ולא מסתד,אז סימן שאני צריכה לעשות משהו.. תודה מראש לכל העונים!

שמש27

New member
רק בגלל שאת שנה בפורום אני אענה ../images/Emo6.gif

לפני שאת מתקינה מחדש תוכנה, עליך להסיר כל זכר שלה במחשב. את זה עושים ב: התחל->לוח הבקרה->הוספה והסרה של תוכניות מחפשים רק את ICQ ולוחצים על הסרה. אח"כ ניגשים לכונן המרכזי (בד"כ :C) לתיקיית programs files ורואים שלא נשארו שם שיירים בדמות תיקייה של ICQ או משהו כזה (את יכולה לגשת עכשיו לשם, כשהתוכנה עדיין מותקנת, כדי לדעת איפה לחפש את השיירים אח"כ...) אח"כ מכבים יפה את המחשב, נותנים לו לנוח 2 דקות, ומדליקים. מתקינים את התוכנה (בלי ששום תוכנית אחרת פועלת ברקע!) ומכבים מייד לאחר ההתקנה שוב. שמים לב אם לא היו הודעות שגיאה בזמן ההתקנה. אח"כ מדליקים ומקווים לטוב. את חושבת שהכנסתי את עצמי לצרות בגלל ההודעה הזאת ?

Reznik

New member
שנכניס אותך לצרות??????

אולי נכניס אותך רק לבלנדר....

נראה לי שמי שניסה את הכל מותר לו

ו....שמש, עם הסברים יפים כאלה למה לא רואים לך ב"תמיכה טכנית" ושו"ת?

שמש27

New member
תודה עמית ../images/Emo9.gif

אבל אני ? תמיכה טכנית ? אני בעצמי נאבק למעלה מחודש בבאג מסתורי שגורם לי לקריסה של האינטרנט אקספלורר כשאני נכנס לצ'אט.
ואגב, יש שירים מעולים ב VH1 עכשיו...

למעלה