אנשים, קבלו את זה

Moonshadow

New member
אנשים, קבלו את זה../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

שוטטתי בפורום מתכונים, ולפתע נתקלתי בהודעה הזו: רכיבי הבצק של פיצה מטר. הייתכן שהבצק מכיל חלב, למרות השאלות החוזרות ונשנות שלנו? (אני הולכת בכל מקרה לעשות עכשיו כמה טלפונים...)

כולם מושחתים?

זה כל כך מוזר ומטומטם בכל מקום פתאום מתגלים שאריות חלב או בטעות חלב מעצבן

ומה יקרה ...

אם חבורת טבעונים שבררו את העניין, ואמרו להם שאין שם חלב (זה נכון ?), ואכלו שם כמה פעמים, יתבעו אותם ? (תקדים השמן של מקדונלד'ס ... )

tamar brandy

New member
הבעיה היא... ../images/Emo163.gif

שהנזק שקורה לחבורת טבעונים הוא ריגשי, לאפחד לא אכפת ממישו שאכל חלב באוכל, זה נורמלי ביותר לאנשים שמכינים את הפיצה אבל אם מישו אלרגי יבקש פיצה נטולת חלב ואפילו שהוא ביקש יביאו לו פיצה "ללא" חלב אז הנזק שנגרם לבנאדם שאוכל ת'פיצה הוא פיזי, זה בולט יותר ואפשר להגיע בגלל זה למיון, כאן זה כבר שונה, כאן לאנשים אכפת יותר מאשר מחבורת טבעונים שרצו לאכול פיצה ודחפו להם חלב... חבל שככה זה

NightElf

New member
בדקת שזה מהסניף הכשר? רוב הסניפים

של פיצה מטר לא כשרים, ואולי המתכון הזה הוא משם. וגם עד כמה אמין הבחור שהעלה את המתכון? אולי מישהו "שיפצר" אותו בדרך. כי זה לא שהפיצה תהיה ליד גבינה, ואולי תהיה בחזקת חלבי, אלא לפי המתכון ממש מוסיפים המון חלב לבצק.

Applebite

New member
נאור אתה זוכר אם כשהלכנו לשם בפעם

הראשונה ובן אמר להם שהוא אלרגי לביצים, שאלנו גם לגבי חלב? כי אני רק זוכרת שחקרנו אותם שעות לגבי הביצים, ולא שהעלנו (כי לא העלנו בדעתנו) את נושא החלב....

NightElf

New member
לא שאלנו אם יש חלב, כי לא העלינו

בדעתנו בכלל שיהיה חלב בבצק פיצה. ובכלל, בתפריט היה רשום שהפיצה ללא גבינות, עם שלושה סימני קריאה, כאילו זאת מנה במיוחד לרגישים לחלב.

Applebite

New member
אוף ידעתי שלא שאלנו...

נקווה שג'ון שאלה באמת, ושהמתכון הזה הוא לא מה שמשתמשים בו בהכנת הבצק של הפיצות ברשת, אלא סתם מתכון להכנה ביתית שהרשת ממליצה עליו. נראה לי די יקר (וטפשי) לתקוע חלב בבצק של פיצה בכמויות מסחריות... לעומת זאת, אני די בטוחה שבפוקאצ'ה שלהם אין חלב (אבל לכו תדעו)- והרי את מנת האנטיפסטי הם מגישים על פוקאצ'ה, אולי כדאי גם לברר על זה.

Moonshadow

New member
זה מתכון כללי...

שלפי מה שרשום שם ניתן ע"י הבעלים של כל הרשת. שאין לי מושג איך להגיע אליו... ב"דפי זהב" יש רק רשימה של הסניפים השונים, ואין לי מושג איך למצוא את ההנהלה הגבוהה יותר...

Applebite

New member
תתקשרי לסניף ותבקשי את הטלפון של

המשרדים או ההנהלה, הם אמורים לתת לך...

Neta558

New member
שלחתי להם מייל דרך האתר

אני מקווה שהם יענו בקרוב

push

New member
גמני שלחתי..

ואני מנסה להשיג את המס' טלפון שלהם

Neta558

New member
אין קשר, הסניף כשר-חלבי

מה שאין בו זה את המנות שכוללות תוספות בשריות, מן הסתם חלב יש בו ולכן הכשרות לא אמורה להשפיע על הענין.

Veganiny J

New member
אני בטוחה ב99% ששאלתי

אם הבצק חלבי או עם ביצים ואז כולכם התנפלתם עלי בצעקות שזה כבר בורר ונסגר
אולי היא לא שמעה אותי. פעם הבאה תנו לי לתחקר כמו שצריך

למעלה