אנשים עשיתי זאת!!!!

אנשים עשיתי זאת!!!!

הסברתי למפקדת שלי תמצב כתבתי לה תכול בתור מכתב שקשה לי ואני רוצה קב"ן שנימאס לי מההפרעות אכילה האלה,שהגוף שלי כבר דוחה אוכל לבד הייתי בטוחה שהיא תיבהל.. אבל לא רק שהיא לא ניבהלה... היא תמכה בי המון,הופתעתי מאוד מהתגובה,היא אמרה לי אין בעיה היא תמיד בשבילי אם אני צריכה אותה,היא אמרה שהיא בקשר טוב עם הקב"ן והיא עצמה תתקשר אליו מחר לפלא האישי ותדבר איתו,שיעזור לי בכול,ודואגת תמיד שאני ישתה משהו מתוק,אלוהים באמת לא ציפיתי,בקיצור עכשיו ירד לי אבן מהלב למרות שרק המפקדת יודעת זה מצוין!!!! עכשיו יש עוד בעיה איך בכלל אני יגיד לקב"ן מה הבעיה הוא ישאל למה הגעתי מה אני ישר יתחיל בזה עיזרו לי מה להגיד איך להגיד תודה, אני.

ארטור

New member
כל הכבוד....

תאגידי את האמת. " אני בן אדם נפלה שבמקרא סובל מהפרעות אכילה" הבעיה שקב"ן, עובד סוציאלי, יכול לדעת קלום על הפרעות אכילה. קשהייתי קב"ן המאנתי ולמדתי שזה סימפטום של איזה פסיכופתלוגיה: בן אדם דפוק. היום אני רואה את זה אחרת. נסיחה דיאנא היתה בולימית. אני מקיר רופאים, מורות, אמאות, חיילות וכו.: אנשים נפלאות שבמקרא סובלות מהפרעות אכילה בהצלחה

ב ל

New member
שמחה בשבילך

עשית את הצעד הנכון. וכן, כשתגיעי לקב"ן, תדברי על מה שרק תרצי ותתחילי מאיפה שרק תרצי... זה לא כל כך קשה ברגע שמתחילים זו לא בעיה להמשיך, תתיישבי ותנסי להוציא את הכל. בהצלחה מתוקה. בל.

CRAZYIT

New member
צעד ראשון וגדול עשית

ועל זה כל הכבוד לך.. לאט לאט גם את האומץ לדבר עם הקב"ן תתפסי. כמו שעשית עם המפקדת והצלחת, אני מאמינה שתוכלי לשתף אותו! בהצלחה!!!

מחר! כן מחר מגיע היום הגדול!!!

כן כן מחר אני יהיה אמיצה אני יכנס ידפוק בדלת יגיד יפה שלום... וזהו יספר יפתח,ויפתח את מה שאני מרגישה זמן רב נעול בליבי, כן אני אהיה חזקה אני מבטיחה,אנ ייודעת,אני יספר הכול לקב"נית לא אתן עוד לאנשים להפחיד אותי ללכת לקב"ן מחשש להשתחרר קודם כול אני יקח תעזרה לעצמי,רק אח"כ הצבא יחכה לי...! אז ככה המפקדת כתבה בהמלצה לקב"ן: "חיילת טובה מאוד מופנית אליך לטיפול עקב הפרעת אכילה (כניראה) מבקשת להתיחס ברצינות רבה לבעייתה,בעיקר בגלל משקלה הנמוך שהיה כך גם טרם גיוסה מה אתם אומרים? יש סיכוי לשיחרור?

שיחה עם הקב"ן (כנסו)

מספרתץ מספרת לקבן על מה אני מרגישה שמנה מגעילה שכולם שונאים אותה שנימאס לי מהצבא שיורדת המון במשקל שאין תיאבון שהגוף דוחה תאוכל אפילו בכיתי לא שם והוא אמר שהוא מבין שקשה לי... הוא אמר שאני יתן לו כמה זמן לחשוב על מה עושים הלאה איתי... הוא אמר שעוד היום או עד מחר בצהריים הוא יחזור למפקדת שלי עם תשובה בטלפון אני מפחדת שהוא לא יתקשר אני כול הזמן חושבת מתי הוא יתקשר כבר למרות שעברו רק 3 שעות? מה ניראה לכם הוא יעשה אם איך שהצגתי תדברים? בבקשה תגידו משהו?!!!

דנהה1

New member
אני מבינה אותך פחות או יותר...

גם לי התחילה הבעיה בצבא. מעניין שרוב הבנות מתחילות עם זה בצבא אם לא לפני. רק שאני פחדתי לדבר עם מישהו על זה וסתם עשיתי לי נזק למערכת החיסונית שלי. מקווה בשבילך שהכל יסתדר....

ב ל

New member
דווקא נראה נשפלת על קב"ן מבין

אבל הכל יכול להיות אני רק מקווה בשבילך שיהיה טוב איפה את משרתת?

Pure SilenCe

New member
אני לא יודעת אם לברך בהצלחה..

אני לא בעד שיחרור מהצבא, אלא אם אין ברירה אחרת. אבל אני מקווה בשבילך שיידעו לעזור לך..

למעלה