אנשים עזרהההה

אנשים עזרהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

קנו לי היום SIEMENS MC60 -סלקום
ויש לי כמה שאלות לגביו,שאשמח מאוד אם תענו לי עליהן
:
איך מורידים את הכתובית של הCELLCOM וכותבים במקום זה את שמי
אני רשומה באתר של סלקום אבל אין לי תסיסמא.. ניסיתי להירשם מחדש ואי אפשר , וניסיתי לעשות 'שכחתי סיסמא' אבל אני לא זוכרת מה כתבתי בשאלת אזכור סיסמא
אז נתקעתי
אנלא יכולה להוריד דברים ולא להיכנס לאתר של המנויים
אין עושים רווח בהודעות SMS
האם יש פאנלים? כי אין לי ....יכול להיות
איך עושים דיבורית
[כאילו נגיד אני מתקשרת אז אני רוצה שזה יהיה בקול רם-רמקול]
תודה ע=נ=ק=י=ת לעוזרים

2cookie

New member
תשובות

דבר ראשון, צבי ביררתי בשבילך והעברית שלמה ומלאה- גם ביומן ניתן לרשום מזכרים בעברית. 1. מורידים פיקסל שקוף, מקווה שעידן יעלה את הלינק שוב. בכל מקרה זה תהליך מעט מסובך כי אז אחרי שניגשים לכתובת צריכים לעשות שמור תמונות ואז לשים בתיקיה של הלוגואים ולשים כלוגו.. מקווה שתסתדרי. 2. עם מקש 1, 0 זה נקודה וסולמית מחליפה בין עברית לאנגלית. 3. יש, תלחצי קלות על החלק האחורי-תחתון של המכשיר ותמשכי למעלה, ואז תפרקי מלמעלה את הפאנל הקדמי. 4. בזמן שיחה לוחצים על הסופטקי השמאלי.

2cookie

New member
שמח לעזור../images/Emo140.gif

נסי את הלינק: www.club-siemens.net\fun\transparent.gif

אבל איך אני מעבירה את התמונה השקופה

לפלאפון? אם אני לא מצליחה להיכנס לאתר?

2cookie

New member
הוא מראה לך מסך ריק?

אם כן תלחצי סנד ושם תחפשי אפשרות שמור תמונות או שמור קבצים ותשמרי לתיקיית logos, ומשם תעשי "קבע כ.." לוגו מפעיל לתמונה הריקה שהורדת.

2cookie

New member
את יודעת לעשות סימניה חדשה?

תכתבי שם את הלינק שנתתי. (בפלאפון..)

2cookie

New member
לא יודע איפה שהאינטרנט עושים מעבר

אל או הוספת סימניה.. תחטטי שם עד שתמצאי.

Polyphonic

New member
תשלחי לעצמך את הקישור הזה בהודעת

SMS. הקישור יהיה בולט משאר הכתב - תלחצי על כפתור החיוג הירוק ותורידי אותו (שימי לב - בביצוע פעולה זו את גולשת באינטרנט)

Polyphonic

New member
בעצם את רוצה לכתוב ת'שם../images/Emo67.gif

אז תעשי במחשב (עם 'צייר' למשל) תמונה בגודל של 101 על 80 פיקסל עם השם שלך. זה הגודל שמתאים למסך מלא. מה שחסר זה רק לכתוב את השם שלך בפנים

הצלחתי תודההההה עוד משהו

צילמתי מישהו ושיניתי לתמונה את השם עכשיו, פתאום זה לא עולה לי, התמונה לא בקובץ של תמונה כאילו, יש לי לסמן סימן או לא יודעת מה וזהו התמונה לא נפתחת וזו תמונה מזההההההה חשובה אז אם מישהו יודע איך אני יכולה[אם בכלל] להחזיר תתמונה שיעזור לי
תודה ענקיייית לעוזרים

מקפיצההההההההה

אנשים תעזרו לי מתחננת זה מזה מבאס אותייייייייי יש לי תשם ששיניתי אבל זה לא נפתח לי לקובץ של התמונהההה

מקפיצהההההההההה

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

rebelde2003

New member
../images/Emo187.gifשאלה נוספת לגבי המכשיר...

איך אפשר לעשות שכשמצלמים לא יהיה את הצליל הזה?

למעלה