אנשים משהו חשוב..שתיזכרו

אנשים משהו חשוב..שתיזכרו

על תקנו כרטיסים למועדונים מיחצנים בחוץ....רק מהמועדון שנה שעברה אנחנו נפלנו בתרגיל הזה קנינו כל אחד ב50 שקל ים כרטיסים לפאבים ומעדונים ונדפקנו מזה.. וגם תיזהו עם מועדוני החשפנות...שלא יעבדו עליכם שם!!!!! חשוב!!!!

18 הדס

New member
ממש לא

כרטיסים למועדונים רק מיחצנים!!! אם אתם קונים בקופות זה גזל פשוט אצל היחצנים זה הרבה יותר זול צריך פשוט לדעת ממי לקנות ולא מהיחצן הראשון שקופץ עלייך עוד במדרגות בכניסה לסקוור (אתם עוד תבינו על מה אני מדברת) בקיצור רק יחצים ואל תדאגו הם לא זונות כמו היחצנים בארץ שם הם רק רוצים שתקנו אצלהם.

הדס..

תביני מאמי את בחורה זה משהו אחר הרבה הישראלים שהיו שם בתקופה שלי נדפקו בגלל העינין הזה.... את מבינה...הלךכו לנו 200 שקל ל4 חברים על ניירות שלא שווים כלום!

maestro1750

New member
רציני?

זתמרת שיחצנים יכולים להביא לי כרטיסים שהם בעצם לא שווים אפילו את הדיו שכתוב עליהם? איך אני יכול לדעת אז איזה כרטיסים הם מקוריים?

18 הדס

New member
תבדקו עם מי הם עובדים

בדרך כלל היחצנים נמצאים עם החולצות של המועדונים ועם עוד כמה יחצנים של המקום ואם לא יקבלו את הכרטיסים תחזרו אליו הם תמיד שם

yossibalali

New member
אוי זה הפרש של 10 שקל לפה 10 לשם

עדיף לקנות בכניסה למועדונים.... חוץ מזה גם היחצנים יביאו לכם כרטיס חינם או משהו כזה רק אם תבואו בחבורה של 8 ככה.... אם תבוא 3-4 זין הוא יביא לכם.... עדיף עדיין לקנות בקופות לפי דעתי...

תקשיבו טוב!!!!

שנה שעברה זה קרה לנו קנינו כרטיסים שבאמת כתוב עליהם כניסה למועדנים.. אבל כשבאנו להכנס לא הכניסו אותנו וטענו שזה סתם פלאייר... עכשיו באתי לאותו יחצן גורילה קפריסאי עם קטנוע שמוכר תכרטיסים והיה לו חולצה של הקסל...אמרתי לו מכרת לי כרטיסים מזויפים וזה. הוא אמר לי אני לא מכיר אותך ואני לא מוכר פלאיירים!!! ואתה יכול להגיד לו משהו קפריסאי מנאייק???????? קיצור על תיקנו כרטיסים מבחוץ כשתגיעו למועדון תיקנו אז תוסיפו עוד 10 שקל....!!!!!!!!!

18 הדס

New member
אולי לבנות זה קצת יותר קל

אנחנו קיבלנו הרבה חינמים מיחצנים והנחות קצת יותר גדולות מ 10 שקל לנו זה היה שווה ותמיד קיבלו את הכרטיסים

gilad86

New member
וואלה באמת תיזהרו מזה למרות שלי

אישית לא קרה מקרה כזה ההפך... כרטיסים בכניסה למועדון עולים בסביבות 10 לירות ומיחצ"ן אתה קונה ב-6 גג 7 כרטיס, וגם פעם שלא היה לנו כסף ל-3 כרטיסים אז שילמנו רק על 2 ועוד קצת מהשלישי והוא נתן לנו,וככה כל פעם שרצינו ללכת למועדון(בלאק&ווייט)היינו הולכים ליחצ"ן הזה, הוא גם אחלה של בחור, אפשר לראות מי מניאק שמקמבן ומי בחור טוב.

למעלה