אנשים מקסימים...

mayane21

New member
אנשים מקסימים...

אני משתפת אותכם בהתלבטות שלי..... מקווה שזה בסדר
כמו שכבר סיפרתי הרבה פעמים, אני מתה לעשות מנוי לחדר כושר... עכשיו הבעיה היא שאני לא רוצה לעשות מנוי לחצי שנה זה גם הרבה זמן וגם המון כסף.... אני רוצה לכמה חודשים, אתם יודעים איך אני יכולה למצוא מנוי יד שניה או כמה עולה מנוי לחצי שנה? יש לי מכון כושר ליד העבודה וזה יהיה מעולה רק אם אני ימצא מנוי לכמה חודשים בודדים ולא להתחייב לחצי שנה!! בנוסף למי מכם שיש מנוי, אתם מתמידים? כמה פעמים בשבוע אתם הולכים? בנו לכם תוכנית אימון אישית או שאתם עושים מה שבא לכם...... תודה

חן M

New member
את יכולה

לחפש באתר הומלס אם אני לא טועה מוכרים שם מנויים יד שנייה . בהקשר לתכניות אימון רצוי בהחלט להתאמן תחת בקרה של תכנית שנכתבת ע"י מדריך מוסמך .

S a t i n e

New member
היי מעיין

אני נרשמתי למכון כושר והתחייבתי לשנה...אני עושה פעמיים בשבוע מכון כושר ו4-5 ימים בשבוע חוגים הכוללים פילאטיס ואירובי שיהיה בהצלחה :)

mayane21

New member
כל הכבוד לך

נשמע שאת מתמידה וזה יוצא כל יום אימון.... שזה ממש יפה!! אני מפחדת שאני יעשה מנוי וזה יהיה סתם בזבוז.... אבל אולי אני יעשה לחצי שנה....

דווקא בסופו של דבר מנוי לחצי שנה - שנה יוצא ה

יוצא הכי זול,כי אז את משלמת פחות לכל חודש,כך שבמידה ואת מתמידה זה הכי שווה שיש,וצריך פשוט להתרגל להתמיד ולהפוך את הכושר להרגל ,לדרך חיים..... לי יש מנוי לשנה במכון כושר וכן גם לי בהתחלה היה קשה להתמיד אבל אם הרבה רצון ומוטיבציה בניתי את ההתמדה ,מה שמאוד עזר לי להתחיל להתמיד זה הגיוון בין פעילויות הספורט אני משלבת גם פעילות אירובית בחדר כושר וגם פעילות בחוגים במכון,ובגלל זה הייתי ממליצה לך להירשם למכון כושר שיש בו גם חוגי עיצוב חיטוב ספינינג קיקבוקסינג וכו' ,כי לגוון זה עוזר........ מעבר לזה לא צריך על ההתחלה יש לעשות 5 פעמים בשבוע זה ממש בסדר גם להתחיל אם פעמים בשבוע ולאט לאט לעלות וככה לבנות את ההתמדה,אבל תעשי מה שמתאים לך...............ובהצלחה...

mayane21

New member
כמה

עולה לך לחודש? אני מחפשת מישהו שימכור לי את המנוי שלו לכמה חודשים ובדרך כלל זה יותר זול לחודש.... אבל בגלל שאני לא מוצאת אני יעשה מנוי רגיל!! ואני יודעת שאם אני יתחיל כמו שאמרת פעמיים שלוש בשבוע אני כבר יהיה מכורה לזה שאני ילך יותר ויותר כל פעם.... היתי שם ואהבתי!!

אם אהבת אז מצויין:) וזה שווה את הכסף...

זה שווה את הכסף כי תכלס תחשבי ,את לא תעשי מנוי למכון לא תלכי לחדר כושר,לא תבזבזי את הכסף הזה על חדר כושר אבל תבזבזי אותו על דברים אחרים תמיד אנחנו נמצא על מה לבזבז,זה עניין של סדר עדיפויות,אני מתעמלת במועדון כושר אבל מצד שני אין לי רכב ולא לוקחת שיעורי נהיגה(נוסעת בתחבורה ציבורית) ושיעורי נהיגה + טסטים+דלק בסופו של דבר יוצאים פחות או יותר כמו המחיר של החדר כושר.............

mayane21

New member
כמה שאת צודקת...

כשהמשכורת נכנסת... במקום לבזבז על בתי קפה ובגדים וכו' וכו'... נבזבז על משהו שבאמת יועיל לי ויעשה לי רק טוב!! חמודה... עזרת לי!! תודה...........

חן M

New member
זול לפעמים עולה ביוקר

אני מציע שתבררו מה ההכשרה של המדריכים שנמצאים בשעות שאתם מגיעים לחדר הכושר ותשוו עם חדרי כושר אחרים .

למעלה