אנשים - מאמר לדוגמא, תנו תגובה

yaronp

New member
אנשים - מאמר לדוגמא, תנו תגובה

צירפתי מאמר מתורגם מ- GO-BIKE. אם יהיו תגובות טובות, אמשיך במפעל וספריית המאמרים שלנו תגדל. אם יש מצב, קראו ותנו תגובה

כל הכבוד!

מתורגם היטב, רק שמצאתי טעות בסעיף 5 - "זהירות עם הבלם האחורי" צריך להיות "זהירות עם הבלם הקדמי". קבל צל"ש על ההשקעה!

yaronp

New member
בקיצר - אתם לא בעניין

דרור - יש מצב שתשים את זה במאמרים? אם יבוא לכם שוב שאני אשקיע...תאותתו

mtbRider

New member
מצטרף למחמאות !

תותח ! כל הכבוד וכן ירבו ! אאא....ואני מאותת (עוד לפני שאני עובר נתיב ... כדי להציג כוונה
).

RP3

New member
אחי! תמשיך! אני כבר שנים חושב לתרגם

מאמרים,אבל לצערי עדיין אין לי את היכולת הזאת אז אני מאוד מאוד מעריך אותך על השקעתך!! תמשיך כך!! ואם אתה רוצה עוד מחמאות אז: אהההההההההההההההההההה תעשה לי ילד!!!!!!!!!!! אתה אלוהים!!!!!!! אההההה!!! תגאול אותי מיסורי!!!

Tom3bar

New member
לא לשים לב לרותם,

זה השיער מדבר - אבל זה בסדר מחר הוא גוזם... אז הוא יחזור בתשובה ויישאל "למה?!" ואני יהיה שם כדי לענות לו " ככה !!" למה ?! ככה ! אבא ובן רבו !!! יופי טופי ואחלה מאמר דרך אגב ! תעשה לרותם ילד !! אהאאה !!! תום.

RP3

New member
../images/Emo32.gif אנשים לא להתייחס ל-Tom3Bar

זה בטח עוד טרול! והוא מציק לי! אני אפילו לא מכיר אותו! אני אומר שצריך להשמיד אותו כמה שיותר מהר!,דרור!! תמחק אותו לצמיתות!

stavmax

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif נשמח מאוד לעוד

מאמרים מתורגמים!

avitzurel

New member
ירון תודה

אני לא יודע אם תרגמת את זה ישירות בעקבות בקשתי אבל המאמר יעלה היום לאתר הפרירייד והדאונהיל הישראלי ואתה תהיה מעודכן בסטטיסטיקות של המאמר כל הזמן. אני אשמח אם תעלה עוד מאמרים ואני גם אשמח אם כולם יופיעו באתר הפרירייד והדאונהיל כאן אבי צוראל מנהל אתר הפרירייד והדאונהיל הישראלי

yaronp

New member
בקטנה - עוד תרגום אחד

הפעם קצת אורבן. לא חפשתי מחמאות - רק לראות אם מישהו בכלל בעניין.

jeblesh

New member
../images/Emo45.gif איש גדול אתה

תעשה הרבה ילדים שאיהיו עוד כמוך ...

למעלה