אנשים כשרשור לחג בואו כנסו!!

אנשים כשרשור לחג בואו כנסו!!

בואו נשרשר תמונות ילדות בשרשור האחרון לא הייתה לי תמונה שלי!!!! כי סבא שלי מארגנטינה לא שלח לי אבל עכשיו יש לי!!!!!!

איזה בובההההההההההה!!!!!!

איזה מתוקההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה את ...... כפרה עלייך ותודה על הכלללללללללללל.....(את יודעת על מה...) אני לא יכולה לשים תמונות אז.....ביי

לא ידעתיי

בכלל שרצית לעזוב את הפורום ולא הבנתי למי התודה ואיך אני עזרתי לך להישאר? חפייף

כן אבל יש כאן אנשים ממש

מגעילים שרק עסוקים בעצמם אתם לא רוצים לא צריכה טובות יש עוד מלא פורומים נחמדים קחו לדוגמא את פורום אהבה בגיל ההתבגרות שם יש אנשים חמודים ושיש בעיה הם עוזרים ולא מתעצבנים כמותם !! קחו דוגמא

specail girl

New member
וואי

בובה לטינית איזה חמודה את! ואיזה בובה בנחוששששששששש חן שימי את התמונה שלו שהוא ממש תינוק פשוט לאכול אותו

specail girl

New member
.....

אני יכולה לשים תמונה עכשווית של חן רוצה את ההיא מהאוטובוס? לא סתם רוצה שאני ישים תמונה שלנו יחד?

לאאאא!!!

קארין אני יהרוג אותך אל תשימי תתמונה שלי מהאוטובוס!!!!! ובובה פראית את צודקת.... את מהאנשים הנחמדים המשיכי כך:)חחחח קארין אל תשימי תמונות אם את שמה אז שימי מפורים שם יצאנו היכ נורמליות.... אבל שלחי לי את זה קודם

אני צריכה לסרוק

אני ישים עוד מעט זזתי לחפש תמונה חמודה שלי.... וגם את מתוקה שהיית קטנה...!! יש לך אייסי?

specail girl

New member
חחחח

חן היא קוראת לעצמה בובה לטינית!! ואין לי תמונות מפורים.. לא שמתי אותם על דיסק!! ובואי נשים את התמונה עם דניאל שהיא עושה זין יצאנו חמודות מישהו בכלל רוצה תמונה שלנו? ולבובה לטינית כן מתייחסים אליך

למעלה