היי
וואי אחותי זה היה קשה, אני קודם כול נגד הפלות, בחיים אני לא יגיד לבחורה תעשי הפלה, אבל בגלל שזה סיפור של אונס זה קצת בעיה, כי אם היא תביא את הילדה זה יהיה זכרון לכל החיים שזה בא מאונס, והיא תזכור את הנבלה הזה, קודם כול קייסרית מתוקה את חייבת ללכת להתלונן, לא רק על המקרה אונס הזה אלה גם על מה שעברת בעבר (בילדות), לפי דעתי הם צריכים לשלם על זה, ומחיר כבד, כי אונס זה לא דבר פשוט, זה צלקת לכל החיים. דבר שני אני רוצה לספר לך על חברה שלי שנכנסה להריון כשהיא הייתה חיילת, וזה היה מסטוץ, היא לא סיפרה לאבא, ורק אחרי 4 חודש זה התגלה לו איכשהוא, בסוף היא החליטה להביא את הילדה, וזה היום האושר הכי גדול שלה, בואי נגיד שהיום היא שוב בהריון מסטוץ אחר (שזה סיפור אחר לגמרי, ואני מבקשת לא לשפוט אותה, כי אלה החיים שלה), אבל שוב היא לא מוכנה לקחת את הסיכון ולעשות הפלה, אז ממי לפי דעתי, הילד הזה יביא לך אושר, זה בטוח, ואם את פוחדת שמישהו לא יתמוך בך, יש מלא אגודות (אם את רוצה אני יכולה להביא לך), ואם זה פחד מהמשפחה, בסוף הם יקבלו את זה, ואם את חושבת שאת צעירה מידי,כי את רוצה לעשות חיים עדיין, אז גם אם הילד את תוכלי לעשות, אני מבטיחה לך. ובכול אופן זה עדין השיקולים שלך, ואת צריכה להחליט לבד, אני מאוד מקווה שעזרתי, ואם את צריכה עזרה אני תמיד פה. אוהבת חיבוקים נשיקות לירון.