אנשים, כולם לקלל את גלעד gillad_e שהולך להופעה של VELVET REVOLVER עוד חודש בערך. חתיכת חלאה.
V Vdrums New member 8/3/05 #1 אנשים, כולם לקלל את גלעד gillad_e שהולך להופעה של VELVET REVOLVER עוד חודש בערך. חתיכת חלאה.
R Rusty Cage New member 8/3/05 #2 *&@&@!&&@$)%&$)@#@)!!!! תהנה יא מניאק למרות שאני לא מתה עליהם, אבל זה יותר טוב מכלום. בא לי הופעה רצחחחח
*&@&@!&&@$)%&$)@#@)!!!! תהנה יא מניאק למרות שאני לא מתה עליהם, אבל זה יותר טוב מכלום. בא לי הופעה רצחחחח
D dirty boots New member 8/3/05 #4 ארר. תהנה. אני לא מת עליהם, אבל זה בכל זאת מגניב, ותגזור לסלאש שערה P:
L Las Pirus Israel New member 8/3/05 #7 אופס.. זה היה אמור להיות: GRRRR תיחנקקקק לאיזה הופעה אתה הולך, איפה? בכל מקרה תהנה.. ותצלם..!
S SomebodyElse New member 9/3/05 #8 איזה כיף לו../images/Emo7.gif תהנה... ואני גם כן אשמח לראות תמונות
נ ניקול (גין גריי) New member 9/3/05 #13 תזרוק לסלאש את התחתונים שלך שמעתי רק שני שירים שלהם לא יודעת אם הם עד כדי כך טובים אבל מה ששמעתי עד עכשיו בסדר
תזרוק לסלאש את התחתונים שלך שמעתי רק שני שירים שלהם לא יודעת אם הם עד כדי כך טובים אבל מה ששמעתי עד עכשיו בסדר
G gillad e New member 9/3/05 #14 תומר יא מאנייק! אם היית בא שבועיים לפני היה מחכה לך כרטיס מתחת לכרית. אני אנסה להסתיר מצלמה באיזור מוצנע בגוף......נראה אם זה יעבוד.
תומר יא מאנייק! אם היית בא שבועיים לפני היה מחכה לך כרטיס מתחת לכרית. אני אנסה להסתיר מצלמה באיזור מוצנע בגוף......נראה אם זה יעבוד.
A ADCMAN New member 9/3/05 #16 לא סיבה טובה להשוויץ במסחן הקללות שלי, ולווט ריבולבר=להקה של מתחנגלים...
M MiSs PsYcHo SeXy New member 9/3/05 #17 מה?!?!?!? הוא הולך לראות את / (סלאש, לעילגים)!!!!!!!!!! יוווווו גמנירוצה!!!!