אנשים "טובים" באמצע הדרך...

talis2

New member
אנשים "טובים" באמצע הדרך...

רציתי להודות לך רוכב אלמוני ש"עזרת" לי הבוקר ! עמדתי לבד בצד הדרך באזור לטרון עם ידיים מפויחות נאבקת בשרשרת כשהגלגל מפורק כנראה שבעיית שמיעה יש לך שאלת אותי עם הכול בסדר אמרתי שלא והמשכת לרכב מצד שני אולי גם יש לך בעית ראיה....מזל שלא באמת קרה לי משהו והסתדרתי איזה כיף שיש לנו ארץ נהדרת....

פןפן22

New member
הם טובים. תני להם הזדמנות להראות לך

מזל שלא קרה לך שום דבר נורא. טוב שהסתדרת בסופו של דבר. יתכן שבלהט הדיווש לא הקשיב לתשובה.( הניח שמדובר בגאה שלא מבקשת עזרה?!...) אל תמהרי לכעוס- למה לך לקלקל את השבת? מנסיוני: יש אנשים טובים מאוד באמצע הדרך! היי ברורה , בקשי עזרה והם ישמחו ל"שחק" את האבירים המושיעים והם אכן עוזרים ומושיעים ( לא בטוחה לגבי האבירות ) שמים יד , כף , פנימית ואפילו דחיפה קלה להתחלה נמרצת. זו ההזדמנות להודות לירון שהחליף לי פנצ'ר ממש בסוף המסלול ( אזור לטרון...) אתה אביר !!! לסיכום טלי: ראיתי שזה ממש פשוט ובפעם הבאה אעשה את זה לבד...ולידיים המפוייחות יש מגבונים לחים באריזות קטנות - כמו במטוס- מומלץ!

ronbel

New member
כפפות...

או כפפות מנתחים שעולות כמה אגורות ושומרות את הידיים לבנות כשלג בלי פיח... שיהיו לך כמה כאלה בכל נסיעה.

talis2

New member
אז ככה...../images/Emo3.gif

היא עשתה חיים, חוויות ניתן לקרוא בקישור ואחרי הרכיבה הנ"ל אני בטוחה אבל בטוחה שלא יוצאים מהבית בלעדיה לא כפפות מנתחים ולא מגבונים לחים של מטוס!

Gal isr

New member
הוא לקח ברצינות את נמרוד כהן :/

באליפות ישראל באופני הרים נמרוד הראה לנו איך לשמור על ספורטיביות: אם מישהו נופל, קודם כל לצעוק לו: "אתה בסדר?!?!", אח"כ לסובב לשנייה את הראש הצידה, ולהמשיך ישר בלי לשמוע תשובה. האדם הזה לא הבין שמדובר רק בתחרויות..ואפשר להיות יותר נחמדים בימים רגילים.

למעלה