אנשים חמודים שיהיה לכם אחלה שאת שבעולם תהנו עד הסוף. . שבת שלום ומבורך
פ פשוט מדהימונת New member 31/10/08 #1 אנשים חמודים שיהיה לכם אחלה שאת שבעולם תהנו עד הסוף. . שבת שלום ומבורך
ה הברסלבר1 New member 31/10/08 #8 שבת שלום משבת קודש מושפע השפע לכל ימי השבוע. אז שיהיה לנו שבת מליאה אור ושמחה, וכך כל חיינו יהיו מליאים אור ושמחה.
שבת שלום משבת קודש מושפע השפע לכל ימי השבוע. אז שיהיה לנו שבת מליאה אור ושמחה, וכך כל חיינו יהיו מליאים אור ושמחה.
B Bananit84 New member 31/10/08 #3 בני ברקים! נפגשים השבת../images/Emo35.gif יאללה... תזרמו!! ב9 וחצי בשומר פינת ר' עקיבא. מתאים?
B Bananit84 New member 31/10/08 #5 זה תלוי אם אני על המחבת, אני נאלצת לומר ת'אמת ולהודות שאני בעצם בחור. אבל אם מוותרים על המחבת... אז... אני בת.
זה תלוי אם אני על המחבת, אני נאלצת לומר ת'אמת ולהודות שאני בעצם בחור. אבל אם מוותרים על המחבת... אז... אני בת.
B Bananit84 New member 31/10/08 #7 אז איפה הכסף שלי??? קנית אותה בלי לשלם עליה? מהר.... ני רוצה ת'כסף עכשיו!!!
B Bananit84 New member 31/10/08 #12 הולך.... אתה בלבוש החסידי, אני עם המכנסיים, הבן שלי שנראה כמו חילוני והילדה שנראית כמו בחורה בתולה צנועה וחסודה לא כדאי לך, יפקיעו אותך בבניברק.
הולך.... אתה בלבוש החסידי, אני עם המכנסיים, הבן שלי שנראה כמו חילוני והילדה שנראית כמו בחורה בתולה צנועה וחסודה לא כדאי לך, יפקיעו אותך בבניברק.
ה הברסלבר1 New member 1/11/08 #13 ../images/Emo70.gifלא מפחד, ולא מפחד... כן, אני בלבוש החסידי וכו'... העיקר שיש גם בחורה "בתולה" צנועה וחסודה... חוץ מזה שאף אחד לא יפקיע אותי בב"ב, כי קצת מכירים אותי ויודעים שלמרות שאני נראה כך מי שמנסה לריב איתי יוצא כך ... נ.ב. ובכלל אני לא מאמין שאשה עם מכנסיים תהיה בפורום גרושים דתיים ותכין חמין (טשולנט בלע"ז)
../images/Emo70.gifלא מפחד, ולא מפחד... כן, אני בלבוש החסידי וכו'... העיקר שיש גם בחורה "בתולה" צנועה וחסודה... חוץ מזה שאף אחד לא יפקיע אותי בב"ב, כי קצת מכירים אותי ויודעים שלמרות שאני נראה כך מי שמנסה לריב איתי יוצא כך ... נ.ב. ובכלל אני לא מאמין שאשה עם מכנסיים תהיה בפורום גרושים דתיים ותכין חמין (טשולנט בלע"ז)