אנשים, זה ממש ממש דחוף

מצב
הנושא נעול.

Bad Princess

New member
אנשים, זה ממש ממש דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אנשים, זה ממש ממש דחוף

אני צריכה להגיע מחר לראשון לציון לרחוב לישנסקי 9 (כי הצבא מפגר, אבל לא משנה). בכל מקרה, הבנתי שאני צריכה לרדת בתחנת המרכז ומשם לקחת 173 כי הוא עוצר ממש שם, נכון? אז רציתי לשאול אם יש קו שעוצר שם, אבל מגיע מהר יותר וכמובן, איך לחזור חזרה לת''א לרכבת משם בדרך היא מהירה ופשוטה? בבקשה, זה ממש ממש דחוף!

Bad Princess

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אנשים, זה ממש ממש דחוף

אני צריכה להגיע מחר לראשון לציון לרחוב לישנסקי 9 (כי הצבא מפגר, אבל לא משנה). בכל מקרה, הבנתי שאני צריכה לרדת בתחנת המרכז ומשם לקחת 173 כי הוא עוצר ממש שם, נכון? אז רציתי לשאול אם יש קו שעוצר שם, אבל מגיע מהר יותר וכמובן, איך לחזור חזרה לת''א לרכבת משם בדרך היא מהירה ופשוטה? בבקשה, זה ממש ממש דחוף!

Bad Princess

New member
האמת

מה הצבא איבד שם?
זה ישר באמצע אזור התעשייה החדש , כך שצריך לנסוע למזרח כדי לחזור משם ברכבת , וזה ייקח זמן...
האמת
שזה יום התרמה שהיחידה שלי לוקחת בו חלק, פתחון לב, אם שמעת. בכל מקרה, איך אני מגיעה לשם מת''א? וכמובן חוזרת?

ldti

New member
הוראות בפנים

האמת
שזה יום התרמה שהיחידה שלי לוקחת בו חלק, פתחון לב, אם שמעת. בכל מקרה, איך אני מגיעה לשם מת''א? וכמובן חוזרת?
הוראות בפנים
אוח , יום התרמה...
רכבת לראשונים , ומשם קו 11 (תשאלי האם הוא מגיע לתחנה מרכזית חדשה , כדי להיות בטוחה שאת בכיוון הנכון) היישר לאזור התעשייה החדש. תבקשי מהנהג שיגיד לך מה התחנה הכי קרובה ללישנסקי. לפי המספר זה כנראה בבניין של OFFICE DEPOT.

kbb

New member
גם קו 19

אנשים, זה ממש ממש דחוף

גם קו 19
וגם קו 5 - יותר מהיר. וגם קו 83 - מגיע קרוב.

ldti

New member
אני מתמצא יותר בקוי אגד

קו 5 לא עוצר בת. רכבת.
שאלו על קו מת. מרכזית ללישנסקי. קו 19 יוצא מת. הרכבת והוא גם די מהיר.
אני מתמצא יותר בקוי אגד
ולכן לא הוספתי את קו 19...

ldti

New member
נסיכה רעה , האם קיבל? עבור. ../images/Emo8.gif

אנשים, זה ממש ממש דחוף

נסיכה רעה , האם קיבל? עבור.

nypx

New member
קצת מאוחר אבל רק לידיעה

אנשים, זה ממש ממש דחוף

קצת מאוחר אבל רק לידיעה
האוטובוס היחיד מראשון לתחנת רכבת- 173 יש גם 273

מצב
הנושא נעול.
למעלה