אנשים בורחים מבית הלוחם

gady18

New member
אנשים בורחים מבית הלוחם

לפי כתבה בפורום אחר , אנשים לא רוצים את בית הלוחם , מענין למה.

אולי תגיד לנו מי חיבר את הכתבה ?

ואז אולי תבין שמאחורי הכתבה הזאת כמו מאחרי מאמרים אחרים באותה מסגרת יש מניעים שונים מלתת תמונת מצב אמיתית. אגב תחסוך לך את חיפוש המחבר פשוט לא תמצא .

לאונארדו צודק בחלקו.

בפני עצמה העובדה נכונה ומתעצמת. אין בה כל חדש ולא במפתיע. להזכירכם שם המקום הוא "בית הלוחם". לאחרונה כשחיפשתי שם כאלו, חשבו שאני מחפש את הכבאים שנלחמו באש על הכרמל. כל הכבוד להם, אני מסיר בפניהם את הכובע, אבל לא אותם חיפשתי. יחד עם זה, כמי שעסק בתקשורת הרבה שנים ועדיין. להלן המלצה, תמיד צריך לשאול את השאלות הבאות. למה פורסם, למה דווקא עכשיו ? לעיתים המפרסם, שם רגל לעצמו ומתוך יוהרה חותם בשמו האמיתי ואז פשוט להסיק מסקנות. לרוב אינטרסנטים נבונים לא עושים כך. לעיתים לצורך יצירת דיס אינפורמציה, לכתבה מצורף דווקא שמו, של הגורם שתוכן הכתבה נועד לפגוע בו. כמו בכל דבר, אם לא הייתם עדי ראייה להתרחשות, מה שיש לכם ביד, זו רכילות מגמתית לעיתים עסיסית. הרבה בריאות טובה וסוף שבוע נעים.

gady18

New member
לפטריוט הבעיה כמו שנכתב

זה לא בדיוק בית הלוחם , אלא משהו בין עבודה טובה להנהלה שלפחות במקרה אחד שצוין בפורום אחר, מישהו התלונן וחטף צרחות ממישהי ועזב את בית הלוחם. לסנטוריום שלמאושפזיו אין בדיוק זכויות , והצורה שבה התיחסו לאחד מחבריכם מראה את זה, שלא לדבר על דברים אחרים , ורק סביר להניח , שמי שבא לשם בשנים האחרונות ,. לא מעונין להשאר שם.

gady18

New member
לא יודע אם הלינק הורד או לא עלה

במקרה שהורד נא להודיע לי, הדבר הובא ככתבה בפורטל נכי צהל לא עי מישהו , ובהתחשב בסיפורים אחרים זה די סביר. המקום הדרדר פלאים , האוירה לא נעימה , כל חוג עולה כסף , ויש מקומות יותר טובים.

gady18 המטרה אינה בית הלוחם.

מה שאתה כותב והכתוב בכתבה עצמה נכון בחלקו. המצב המתואר בבית הלוחם אינו חדש והשאלה היא מדוע עכשיו התעורר פורטל נכי צה״ל . אם תקרא כתבות נוספות בפורטל תראה כי ישנה מגמה מסוימת בכתיבה ואני סומך על האינטלגנציה שלך ולא מפרט.......השאלה הנכונה היא מדוע הכתבה אינה מכילה את שם המחבר . ואם תרצה רמז עבה תזכור למי הפורטל נתן שירותים ומדוע אינו עובד עכשיו עבור אותו הגוף.

gady18

New member
זה מבוסס קצת על ידע אישי

מה שנקרא נכי צהל החדשים , שמוזכרים באיזשהו מקום בועדת גורן , הצרחות האלימות , ויחס ההנהלה , די מבריח אנשים. הכתבה היא במסגרת כתבות כלליות ולכן לא מוזכר שם המחבר. כל זמן שבית הלוחם יונהג כסנטוריום למסכנים , כשההנהלה. לא תיתן דין וחשבון ולא תוחלף לגמרי כל שלש שנים , ולא תתיחס לאנשים שם כאילו עושים להם טובה . וכל זמו שניתן יהיה לזרוק מישהו בן 75 ל 3 שנים כשאנשים שעשו דברים הרבה יותר גרועם לא עשו להם כלום, אז המצב לא ישתנה. מה שקורה שאנשים מתפקחים . בית הלוחם טכנית שייך לנכי צהל ומומן עיי המדינה למען נכי צהל . וכל זמו שלא יפרידו אותו מארגון נכי צהל, כמן שקופת חולים הופרדה מהסתדרות , ומנו הנהלה שכירה שתיתן דין וחשבון לאנשים שאותה היא צריכה לשרת , המצב לא ישתנה.

ל עופרראצבי, לפי הידוע לי .....

...המוזכר לעיל חזר לעבוד איתם, לכן תמוהה. את האפשרויות מניתי בהודעה קודמת. הרבה בריאות טובה

ל עופרראצבי תודה,

ייתכן ואתה צודק. סוכנות ל"נצ {למען נכי צה"ל}, לצערי לא מעודכנת בזמן אמיתי. להבא אבקש מהסוכנים, לציין נקודת זמן להתייחסות. תרשה לי להעביר לך תובנות לגבי "מציאות". היא מתקיימת, פחות מהזמן שלוקח לכתוב את המילה. הרבה בריאות טובה וסוף שבוע נעים.

למעלה