אנשים בוקר טוב או לא....

shir23

New member
אנשים בוקר טוב או לא....

תסלחו לי מראש שאני קצת מדוכדכת אבל.... אני רוצה ולא בטוחה, רוצה עכשיו להרים אליו טלפון ולספר לו את כל מה שאני מרגישה וזהו ואז פשוט לגמור את זה או שהוא יקבל אותי בתור עסקת חבילה גם עם הכעסים שלי לפעמים, או שלא ואני פשוט ישכח ממנו, למי אני משקרת? לעצמי? אולי אני ינסה לשכוח אבל לא ירים יותר טלפון! ואולי.....זאת תהייה טעות להתקשר? אולי ואולי ועוד הרבה אולי אני ימשיך לשאול את עצמי... ואולי אני יחכה עוד יום, יומיים. טוב אני פשוט מבולבלת מאוד מאוד מאוד!

@@

New member
שיר מבלובלת קטנה.....

המצב שלך טבעי לחלוטין, כמה פעמים רציתי להתקשר ואכן התקשרתי, וכמה שאני התחרטתי אחר כך, זה פשוט לא עוזר זה רק מחמיר את המצב. מתוקה שלי, עצתי היא לא להתקשר, אם הוא רוצה ומתגעגע אז שהוא יתקשר, לך אין מה להתקשר את עשית את מה שיכולת, אל תתקשרייייייייייייי, את תתחרטיובגדולללללללללללללללל, תחזיקי את עצמך. מבטיחה???????
ענקקקקקקקקקקקק וצרור
ב-
ריקי

shir23

New member
אני פשוט החלטתי

להקשיב לך. אני אהייה חזקה עם כל הקושי. אני לא ישבר כי אח"כ אני יחשוב למה התקשרתי? וזה יהייה יותר רע. שיהייה קצת לבדו!!!!! המון המון תודה על התמיכה
וניפגש ביום שבת.(אני מקוה)

@@

New member
שיר חולה עלייךךךךךךךךךךך

נשמה, אני שמחה שהחלטת, ואכן החלטה נכונה, את תביני במשך הזמן שזה היה רק לטובתך, אם בא לך להרים אליו טלפון, כנסי לפה מיד, שחררי הודעה, ואנחנו נתמוך בך, טוב מתוקה. ולגבי מוצ"ש מה זה אני מקווה, את באהההההההה וזה סגור. אוהבת אותך שלך ריקי

sidi

New member
החלטה קשה

את בטח יושבת עם הטלפון מתחילה לחייג ומנתקת
האמת אין לי מה לאמר לך, אולי תחכי עוד יום או יומיים ותתקשרי, אם את חושבת שיש סיכוי שייצא מזה משהו חיובי והוא לא ינצל את זה שאת מתקשרת להרים את האגו שלו אז תתקשרי. אבל בעצם את לא בדיוק יכולה לדעת, אז מה אני מבלבל לך את המוח. מסתבר שאני גרוע בלתת עיצות בתחום. מחזיק לך אצבעות שתעשי את ההחלטה הנכונה. אני

shir23

New member
אני...

אני חושבת שאני יקשיב לריקי. האמת שבתוך תוכי ידעתי את התשובה ופשוט ההיתי צריכה מן אישור כזה.. אני יתן לו את הזמן שלו, שיהייה קצת לבד, שיחשוב. אם זה זה הוא עוד יתקשר ויחזור. ואם זה לא אז כנראה שמגיע לי משהו יותר טוב לא? חוץ מזה אני לא ירדוף אחרי אף אחד. אם הוא רוצה אותי הוא יתחיל לרדוף אחרי אני נעה ממצבי רוח חמימים לסגריריים ביותר. תסלח לי טוב? אני הבנתי שגם אתה במצב רוח לא הכי טוב. נראה לי שזו תקופה שכזו. שתגמרררררר

sidi

New member
שיר

על מה יש לסלוח? כבר כתבתי שאני מבלבל לך במוח
אני מחזיק לך אצבעות. ושולח
וכן גם אצלי המצב דיי
אבל אני מנסה לא לשקוע לתוך זה. אני

sidi

New member
לצערי

אני לא אוכל להגיע מכיוון שחבר טוב חוגג יום הולדת. וחסר לי אם אני יאמר לו שאני מבריז, אני אקבל
בראש. אבל אולי פעם אחרת.

היי שירי....... תחזיקי מעמד!!

נראה לי שכולנו פה יודעים כמה זה קשה. אני בעצמי נילחמתי בעצמי, ועדיין נלחמת לפעמים. אז אני מבינה אותך - ממש מבינה!! תנסי לא להתקשר. יש סיכוי שתישברי וכן תתקשרי, אבל הכי חשוב שתנסי. כל יום שעובר יהיה לך יותר קל. אני השוותי את זה לגמילה בזמנו. אני הייתי חייבת להיגמל ממנו, כי היינו מדברים יותר מ 3-4 פעמים ביום וממש התמכרתי. חביבתי, תנסי להחזיק מעמד וכולנו פה אם את צריכה לדבר ולשפוך את הלב קבלי המון
ו
ממני ושיהיה לך יום נעים עד כמה שאפשר!!!

shir23

New member
המון תודה מתוקה

עכשיו זה לא כ"כ קשה כי אני בעבודה ועם אנשים ואני לא יכולה להרים טלפון. כשאני יחזור הביתה יהייה לי יותר קשה, אבל אני ישתדל להיות חזקה.

mariana

New member
תעשי לך קצת סדר בראש

את צריכה לבדו את סדר העדיפויות שלך. את לא צריכה להיתקשר אליו קשה? אני יודעת תחזיקי מעמד. כמו שריקי אמרה לך פשוט בא לך להרים טלפון את יכולה להיתקשר לחברות או אפילו להיתקשר אליי, אני תמיד זמינה. הוא יגיע למסקנה שהוא רוצה אותך הוא יתקשר אלייך, אין מה לעשות לפעמים צריכים לוותר על האגו. אז תיתני לו שישבר. ואת כבר לאט לאט תביני לבד מה עדיף. תרופה הכי טובה זה זמן, קיטשי אבל נכון חולה עלייך ומתה כבר לראותך ביום שבת

למעלה