אנשים אני צריך עזרה !! בבקשה כנסו !

• פותח הנושא DSOD
  • פורסם בתאריך

DSOD

New member
אנשים אני צריך עזרה !! בבקשה כנסו !

לפני איזה שעתיים אבא שלי חזר הבייתה עם צופית ממין זכר (בדקתי באינטרנט לפי מה שהיה כתוב). עכשיו הצופית עיוורת .. שמתי לב שהיא לא מסוגלת להגיב למה שקורה סביבה והיא לא מצליחה לזהות דברים.. עכשיו הכנתי לה מעין "קן" כזה מקופסאת נעליים שהייתה לי ושמתי קצת נייר טואלת בתחתית .. ולקחתי תחתיות של כוסות לפסטית והכנתי לה כזה צלוחית דבש וצלוחית מים .. עכשיו האכלתי אותה בדבש .. והיא ליקקה את זה .. קראתי באינטרנט כמה דברים שעזרו לי .. ו.... נדמה היה נראה שהיא פתחה את העיניים... שנראה לי שהם כבולות .. ו.... אני בספק אם היא רואה משהו .. אני לא מצליח לדעת בבירור .. ו... אני לא יודע בדיוק מה לעשות עם הצופית .. יש לכם אולי רעיונות או מידע מסויים או משהו שאני יכול לעשות כדי לטפל בצופית ? אני מרגיש שאני חייב לעזור לה איכשהו בבקשה תעזרו לי .. אולי צריך לקחת אותה לטיפול או משהו ? במה צריך להאכיל אותה עוד ? מה אני צריך לעשות ... למי לפנות ? ..... בינתציים הספקתי לצלם אותה טיפה .. תראו איזו ציפור מיוחדת ..

RedBishop

New member
יש כתום !

תמצא בלינק המצורף טלפונים לעזרה ראשונה.

DSOD

New member
עוד תמונה יאללה אנשים עצות !!

הבית שבניתי ..

DSOD

New member
מסכנה היא לא רואה בעין ימין (שלה)

תמונה ====>

bee eater

New member
עזרה לצופית

על מנת לנסות ולעזור לצופית, כדאי לנסות להשקות אותה בסוכר ענבים מומס במים (כמה כפות בכוס מים) - אם היא לא שותה, לקחת מזלף ולהזליף בעדינות מספר טיפות לצידי פתח המקור - ייתכן שזה יגרום לה לפתוח את המקור ולשתות. זה יכול מאוד לאושש אותה. לפני כשנה וחצי כשהייתי בארה"ב נתתי לקוליברי תשוש שלא הצליח לעוף ביום גשום וסגרירי כמה טיפות של משקה קל מתוק ולאחר לגימת כמות קטנה הוא הצליח לעוף ואח"כ חזר לעצמו לגמרי. אל תאבד/י תקווה. כמובן שחימום לטמפרטורה של כ-25 מעלות וכן וטרינר ציפורים מומלצים מאוד.

DSOD

New member
תודהההההההה !!

אני רץ להכין לה מנת סוכר ענבים ממוס במיים =] .. תודההה !! וואי אני כ"כ שמח שיש אנשים שאיכפת להם ורוצים לעזור =] !!

DSOD

New member
שאלה קטנה ... לעוזר הנחמד

תגיד .. איך אני יכול להמיס את הסוכר ענבים במים ? כי יש לי את זה כזה בצורת גביש כזה .. לאדע איך להסביר .. :/ צריך מיים חמים או מה ?

netbird

New member
כל סוכר נמס במים בטמפרטורת החדר

לא משנה באיזו צורה הוא מגיע (קוביה משולש או כדור).

DSOD

New member
תודההההההה =] .. עוד כמה שאלות..

אממממ אממממ אני שמתי לב בכל פעם שניסיתי להקריב אותו אל המים .. הוא כל הזמן נסוג אחרונה מה זה אומר ? :/ ו...... איך אני אמור להשאיר אותו בלילה ? לסגור את הקופסא ? או מה..? :/ .. שמתי לב שהוא פתח את העין !! אבל לא זאת שפצועהה ..

razyho

New member
תפנה לגן באבוכביר

אולגה תקבל אותו בשימחה תאושש אותו ואז תשחרר אותו

למעלה