אנשיםםםםםם יקרים....

המיואשת

New member
אנשיםםםםםם יקרים....

מקווה שיהיה יותר טוב בעולם... ערבים-אם אתהם קוראים עכשיו את הההודעה שלי תדעו שאני שונאת אתכם... אתם גועל נפש של אנשים...ממש זבל... אי אפשר לקרוא לכם בני אדם אלא חיות!!!! שוב-שונאת אתכם!!! איכס(אני יורקת ל4 רוחות השמים). תודה שנתתם לי להתפרק...

שלוש.... מיו.......

מה שלומך.. הממממ..... אני רוצה לחזק את דברייך עם קצת מסמרים ועם הפטיש..... הקיצר הממממ... ערבים--אני לא אוהבת אותכם גם!!!!!!!! ו...... המשך יום נעים...... :) קופלת

קופלת:LOVE YA!

מורני?את אחראית גם פה?.... ו...נראה לך שהם לא שונאים אותנו שנאה קולקטיבית? למה להיות ``יפי נפש`` לגביהם? הם חיות...זה מוסכם! עורך דין מוצלח מאוד שלמד ב``הרווארד`` אבל הוא ערבי-הוא שונא אותך מורני מתוקתי היקרה, אפילו שאת מוכנה לשיחות שלום עם מנהיגיו... איש עסקים מצליח שגר באנגליה שישמע שיש בקרבתו יהודי הפיוזים שלו יעלו כי זה יהודי. זה עובדות חיים פשוטות! שוב, אין פה מקום ליפי נפש, ממש ממש לא!. מורני-חבל על התמימות:)... מקווה שכולכם מסכימים איתי. שלכם-יעל (באמת מחכה לראות מה אתם חושבים).

מורני !

New member
יעל

מההקשר אחראית גם פה? כן מאוד ניראה לי... כי אני לא אטומה. אני מדברת עם ערבים. אני לא מניחה הנחות כוללניות. ואני לא חושבת שזו תמימות. ממש לא. ואיך הגעת לזה שזה עובדות חיים פשוטות? וכן... אני חושבת שבגלל אנשים כמוך.. יש בלאגן כזה במדינה.

מורני......... תביני שני עמים אינם יכולים לחיות יחד על אותו שטח..... נכון שהערבים הם בני אדם.... אבל קודם כל הערבים.... אם נסתכל מנקודת המבט שלך.... אז נתתם להם שטחים.... נתתם להם שלטון עצמי.... ומה קיבלנו ? שטחי טרור שצה``ל לא יכול להיכנס להם לצערי מורני כל המצב זה בגלל ויתורי השמאלנים עכשיו עם אריק ופואד אני בטוח שיהיה יותר טוב !!

יעלי!

יש גם הרבה ישראלים שלא אוהבים אותך ואותי אז מה את מציעה לעשות להם? חוץ מזה, גם אם את מאוד צודקת לגבי הערבים - מה את מציעה לעשות? לזרוק אותם לים? להפציץ לכולם את הבתים? תני פתרון רציני ואולי הוא באמת ישכנע אותי

מורני !

New member
מיואשת

את בכלל לא מכירה את כל הערבים בכל העולם. איך את יכולה לשנוא מישהו שלא עשה לך כלום? ההתפרקות הזו שלך... עושה לך טוב? אז אני אשתוק. ולא אגיב לשפה הנמוכה. אבל. שנאה קולקטיבית? מציעה לך בחום להפנות את האנרגיות שלך למקום אחר.

למעלה