אנשושים!!!

אנשושים!!!

מה קרה לכם? (*הד* לכם לכם לכם לכם כם כם...) לאן נעלמתם? (*הד* תם תם תם תם תם תם...) הגיע פסח והחלטתם לנטוש את הפורום?
(*הד* פורום פורום פורום רוםםם...) אז יאללה, תתחילו להראות סימני חיים! בקצב הזה תפוז עוד יסגרו את הפורום... ויש לי הודעה קטנה; העדכונים יוצאים לפגרה לכבוד חג הפסח, וגם בגלל שאין שום דבר לכתוב בהם... זה אומר שלא יהיה קוויז השבוע לכמה זמן, והסקר ישאר כמו שהוא... שיהיה לכולנו חג שמח
אופיר.

shabluly

New member
אהמ אהמ!!!

מסכימה בהחלט... חלקית אבל שיהיה... שיט!! אני אונההבת עידכונים... *מסתכלת על אופיר במבט עצבני רצח* אמממ... רציתי לעשות משהו בפורום לכבוד פסח/פסחא אבל כיוון שעוד זכור לי פרוייקט טו בשבט שלא הלך טוב כלל וכלל אני רוצה לדעת אם שווה לי לעשות...

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני חושבת..

שכדאי שנעשה איזה מסע פרסום מחודש. גם בבאג חשבנו על זה כי הפורום, למרות שהוא יחסית פעיל, דורש רענון קל.. אפשר לעשות את זה במרוכז, 593, 734, 428... וואט דו יא סיי?

shloompi

New member
אני כאן ../images/Emo13.gif ../images/Emo79.gif

אני קצת הרבה לא בבית בימים האחרונים , אבל מהשבוע הבא אני כאן. אני בשלבי סיום מתקדמים של קוויז הגרביים , ואני מבטיחה לסיים אותו בפסח!
פסח שמח!

LeAnNe

New member
האינטרנט המפגר של הקיבוץ!|לקחוליאתט

יפה| כבר שבועה בערך לא הצלחתי להתחבר, אז סליחה עדנה שגם לא הצלחתי לענות לך באיי סי קיו
בקשר לביקורת קוויזים
המבקרת קוויזים השבוע תהיה שחר
(הבן אדם היחידי שהצלחתי לתקשר איתו).
חוץ מזה
לקחו לי את טיפהההההההההההההההההה
פייסח שמייח!

למעלה